6 szállás

Apartmanok Slovenský raj

Ubytovanie Emka

Ubytovanie Emka

Ár tól

37€

Szállás található, a tetőtérben a családi ház különbejáratú Gábor a periférián, a falu közelében található a Nemzeti Park Szlovák paradicsom Hrabušice, amely ismert a gyönyörű szorosok találhatók és a vízesések.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8954x) Több...

Yellow Paradise House

Yellow Paradise House

Ár tól

38€

A sárga ház található, a Magas Tátra Paradise village, amelyeket Hrabušice "az átjáró a Szlovák paradicsomba", amelynek középpontjában a szabadidős, turisztikai, városnézés és szálláshely-szolgáltatások feltéve, hogy az általános állami....

Hozzászólások(0) Látogatottság (5129x) Több...

Szállodák Čingov

Hotel Čingov

Ár tól

84€

A Hotel Čingov, közelében a város Spišská Nová Ves, a bejárati kapu a Nemzeti Park ismert Čingov Szlovák paradicsom településen található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (9477x) Több...

Domček Veronika

Domček Veronika

Ár tól

30€

Ház Blogok, amely található a két SPI interfész csütörtökön csodálatos přírodě národních parků-Szlovák paradicsom és a Tátrai Nemzeti park.  A Ubytování v útulně zařízeném samostatném rekreačním domku kellemes, amely přizpůsoben pro ubytování 5-7 fő, és slo...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4449x) Több...

Ubytovanie pod Kejdou

Ubytovanie pod Kejdou

Ár tól

58€

A Szállás Pod Kejdou a Szlovák Nemzeti Parkban található, Maša csendes környezetében, Smižany község szélén, 3 km-re Szepeská Nová Ves városától. A Kejdou alatt kellemes szállást kínálunk spišán egy hangulatos, bútorozott apartmanban, melyek teljes befogadó...

Hozzászólások(0) Látogatottság (2998x) Több...

Apartmánok - Štúdio Pohoda

Apartmán - Štúdio Pohoda

Ár tól

30€

Hozzászólások(0) Látogatottság (3838x) Több...


Szállás a Szlovák Paradicsomban

Szállás a Szlovák Paradicsomban

Ha keres üdülőparadicsom valahol külföldön, csinálsz egy nagy hiba. Önnek ez jobb itthon Szlovákiában. Szlovák Paradicsom Lásd északi részén a Szlovák Érchegység , azaz a falvak Dobsina , Hranovnica és városi Ves . Ez alapján a legszebb mészkő hegyek , ami itt egy páratlan szakadékok, meredek sziklák, vízesések, patakok és a világon egyedülálló táj, hogy magával ragadja minden látogatót. Minden kurzus lesz megtalálni a megfelelő nyugdíj , hotel , szállás és egyéb , amely beleolvad a környező vidékre. zord szépsége, csendes, érintetlen természet e karsztos terület is védi Szlovák Paradicsom Nemzeti Park .

gyalogosok paradicsoma, nyáron és télen

Nádherný érintetlen természet szó szerint élni a saját, ha átmegy különböző láncok, létrák, létrafokok, és padok , amely cikáznak között fehéres sziklák és szakadékok és újra < b> friss patakok és vízesések . A választás még nem 300 km túraútvonal a különböző intenzitású és 5 közülük oktatási.

Ha úgy gondolod, hogy vonzza kerékpár , van sűrű és aszfalt utak és erdei ösvények , hogy igényeiket kielégíteni minden turista.

Ez viszonylag kis karsztos terület a kivételes, és úgy tűnt, hogy 350 barlang , de elérhetővé kell tenni a nyilvánosság csak egy, de legszebb , jégbarlang . Egyedülálló jég dekoráció meghódította millió látogató és is szerepel a világörökség. A mintegy 40 perces show, ez a közel 1500 m hosszú, természetes ékszer Szlovákia kapsz hogy a mélysége 70 m-rel a felszín .

Még télen nincs unalmas. Ski Mlynky , amely a következő három síközpontok , Gugeľ , Dedinky és White Water , várja a látogatókat 9 sípálya, 7 felvonó, 1 felvonó és 35 km sífutópálya. Szállás, étkezés, valamint a bérleti berendezések vagy szolgáltatások mindennaposak itt, valamint más, jól ismert turisztikai központok, Vernar , ingov , Kláštorisko , Dedinky vagy Dobsina .

Akár akarod hagyni , burjánzik festői természet séták Szlovák Paradicsom , vagy keresés található < b> Cave , :-) ez "igazi anya" az Ön számára. Ne várjon, és találja szállás a Szlovák Paradicsomban .

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt