0 szállás

Szallas Donovaly
Szallas Donovaly

Szallas Donovaly

Donovaly található a Besztercebányai központjához közel Szlovákiában és tartozik a központ nyári és téli sportok. A falu hegyek között Nagy-Fátra és Starohorské Hills található és a védett zónán NAPANT Nemzeti Park közelében Nagy-Fátra.

A turizmus kedvelt ember a faluban két sípályák Záhradištén és New Hola, amelynek székhelye 11 km lesikló sípálya, 25 km sífutópálya, libegő, sífelvonó és sok más lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és gyalogtúra kérdések, mint a jelzett turistautakon a területen. A nyár folyamán, a turisták, hogy egy túra a legmagasabb csúcs választott vagy Nova Hola, ami egy sikló. A falu tartani amellett, túraútvonalak, a tetejére választott és a többi túraútvonal, amely például, a visszaúton Kecske Starohorské a hegyekben vagy a gerincén Alacsony-Tátrában. Miután a túra, a látogatók pihenhetnek a wellness-központban, ahol tölteni az energiát.

A látnivalók a falu különösen kutyaszán, amelyek itt tartják 1992 óta, sárkányrepülés a délkeleti lejtőin a New Hole vagy kerékpáros a kerékpáros park. A nyári és a téli falu számos más látnivaló amelyek közé tartoznak, például, látogassa Dobšinského Hababuky mesebeli világban, ahol mesés házak, ahol élnek fiction mesék. Érdekes Donovaly a bobpálya, amely különösen népszerű az emberek a kalandos természetű.

A történelem előnyben a faluban Donovalská kápolna, a legrégebbi kápolnáját Szent Anne a Bulloch ből származik 1886 Érdekes látogatás a szülőhelye John Donovala vagy szobrok homár kutya Dina épült a faluban.

A Donovaloch látogatók maradhat egész évben a falu közepén. Van egy sor kényelmes apartmanok, ahol a látogatók maradni két-, négy- és hat embert. Maradjon a Donovaloch édesíti a látogatók nyári és téli szezonban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt