13 szállás

Szallas Donovaly

Villa Gloria

Villa Gloria

Ár tól

60€

Villa Gloria Donovalyn éve tartozik a kedvenc és népszerű szabadidős. A központ Donovál sípálya közvetlen közelében, szép kilátással a környező hegyekre Záhradištén csendes részén található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11437x) Több...

Apartmány "Michalka" Skalka

Apartmány

Ár tól

75€

Hozzászólások(0) Látogatottság (5079x) Több...

Koliba DAMi'sport

Koliba DAMi'sport

Ár tól

50€

Dami ´ sport egyedülálló eszköz, amelyik megbújik egy sport-bolt, sí- és snowboard kölcsönző, a legnagyobb exkluzív felszerelés, a legrégebbi sí iskola és napközi központ gyermekek számára.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11079x) Több...

Apartmánové domy Villa Gardenia

Apartmánové domy Villa Gardenia

Ár tól

71€

Szeretettel várjuk a társasházak Villa Gardenia, Donovalyn. Mindkét részének az új Hola sípálya és a Záhradištén felvonó közelében helyezkedik el. A gyalogos kisegítő síiskola és sí szórakoztató Park található. Apartman lakások található csendes környezetbe...

Hozzászólások(0) Látogatottság (12789x) Több...

Ski Apartmány Spiežovec

Ski Apartmány Spiežovec

Ár tól

75€

Kínálunk Önnek szállást Apartman ház, Spiežovec Kategória: családi típusú nyaralóházak ***, amely kerülnek a fák alatt a Park Snow Donovaly síközpontban hegyi, a felület az Alacsony-Tátra és a Nagy Fátra.

Hozzászólások(0) Látogatottság (7189x) Több...

Apartmánok Raček 1

Apartmán Raček 1

Ár tól

90€

Hozzászólások(0) Látogatottság (3895x) Több...

Apartmány ADK Kamzík

Apartmány ADK Kamzík

Ár tól

45€

Hozzászólások(0) Látogatottság (5715x) Több...

Szállodák Encián

Hotel Encián

Ár tól

70€

A hotel oozes hagyomány, a kellemes családi légkört biztosít a súznení, a szabadidős és sporttevékenységekhez a Camambert. A szálloda egy olyan hely, ahova tartozol Camembert.

Hozzászólások(0) Látogatottság (6712x) Több...

Penziók Javorina

Penzión Javorina

Ár tól

22€

A panzió Javorina alatt Magurou, festői környezetben a felvonó közelében található. Kapacitásának különösen alkalmas integrált csapat-sí tanfolyamok, iskolák, a természet, iskolai kirándulások, találkozók, és oktatási szervezetek, stb.

Hozzászólások(0) Látogatottság (12243x) Több...

Apartmány "Michalka" Spiezovec

Apartmány "Michalka" Spiezovec

Ár tól

49€

Hozzászólások(0) Látogatottság (5019x) Több...

Apartmánok Raček 2

Apartmán Raček 2

Ár tól

75€

Hozzászólások(0) Látogatottság (3965x) Több...

Apartmány Kamzík - Margo Sun

Apartmány Kamzík - Margo Sun

Ár tól

90€

Az apartmanok ideális helyen található a mountain resort, Donovaly, amely megtalálja a nyeregben, a Nagy-Fátra és a Starohorské vrchy között. Itt megtalálja berendezett apartmanokat 2-6 fő részére. A környék tevékenységet kínál minden évszakban....

Hozzászólások(0) Látogatottság (6007x) Több...

Hétvégi házak Mária

Chata Mária

Ár tól

190€

Hozzászólások(0) Látogatottság (4409x) Több...


Szallas Donovaly

Szallas Donovaly

Donovaly található a Besztercebányai központjához közel Szlovákiában és tartozik a központ nyári és téli sportok. A falu hegyek között Nagy-Fátra és Starohorské Hills található és a védett zónán NAPANT Nemzeti Park közelében Nagy-Fátra.

A turizmus kedvelt ember a faluban két sípályák Záhradištén és New Hola, amelynek székhelye 11 km lesikló sípálya, 25 km sífutópálya, libegő, sífelvonó és sok más lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és gyalogtúra kérdések, mint a jelzett turistautakon a területen. A nyár folyamán, a turisták, hogy egy túra a legmagasabb csúcs választott vagy Nova Hola, ami egy sikló. A falu tartani amellett, túraútvonalak, a tetejére választott és a többi túraútvonal, amely például, a visszaúton Kecske Starohorské a hegyekben vagy a gerincén Alacsony-Tátrában. Miután a túra, a látogatók pihenhetnek a wellness-központban, ahol tölteni az energiát.

A látnivalók a falu különösen kutyaszán, amelyek itt tartják 1992 óta, sárkányrepülés a délkeleti lejtőin a New Hole vagy kerékpáros a kerékpáros park. A nyári és a téli falu számos más látnivaló amelyek közé tartoznak, például, látogassa Dobšinského Hababuky mesebeli világban, ahol mesés házak, ahol élnek fiction mesék. Érdekes Donovaly a bobpálya, amely különösen népszerű az emberek a kalandos természetű.

A történelem előnyben a faluban Donovalská kápolna, a legrégebbi kápolnáját Szent Anne a Bulloch ből származik 1886 Érdekes látogatás a szülőhelye John Donovala vagy szobrok homár kutya Dina épült a faluban.

A Donovaloch látogatók maradhat egész évben a falu közepén. Van egy sor kényelmes apartmanok, ahol a látogatók maradni két-, négy- és hat embert. Maradjon a Donovaloch édesíti a látogatók nyári és téli szezonban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt