1 szállás

Szallas Horehronie

Ubytovanie Brezno - Sedliacky Dvor, vidiecky Apartmánok a sedliacka izba v prirode

Ubytovanie Brezno - Sedliacky Dvor, vidiecky apartmán a sedliacka izba v prirode

Ár tól

10€

Közös bíróság kínál egy kellemes romantikus Suite/2/6 és 1/4-es sedliacku csatorna.   Lakás/ház 2/6 fő részére 1 vagy 2 hálószoba áll (ahogy kell), nappali kanapéval, és egy teljesen felszerelt konyha, tűzhely, jedaleň, murovanim sporakom, egy új szolgált...

Hozzászólások(0) Látogatottság (22828x) Több...


Szallas Felső-Garam

Szallas Felső-Garam

Felső-Garam, mint a cím hangzik régió kiterjedő felső folyásánál a Garam. Központjában található, a Szlovák Köztársaság, és magában foglalja a kerületek Brezno és Banska Bystrica.

A régió vonzza a látogatókat, hogy a gyönyörű tájak, gazdag történelem, valamint lehetőség van különböző sportok. A terület kiterjesztése a két nemzeti park Nemzeti Park Alacsony-Tátra Nemzeti Park Murány fennsík. Különösen érdekes a látogatás az Alacsony-Tátra, valamint a pályák vezet a falu Mese vagy Toll Ďumbierom. Fogyasztása is látogasson Bystrianska barlang, amely nyújtott menedéket a helyi lakosok közben SNP.

A vidék mind nyáron és télen sportolási lehetőséget. Télen lehet síelni a pályán Čertovica, Chopok Toll Ďumbierom vagy CEST. Összességében a régió 14 lejtők és felvonók és érdekes, egy látogatás a központ Osrbie biatlon, ahol ő tartotta a világbajnokság 1997-ben nyáron lehetőség van a kerékpározás és a túrázás. Miután egy hosszú sportolás, pihenhet a gyógyfürdő jön Brusno.

Érdekes látványosság a régió is montenegrói vasút, található a Fekete-Balog, vagy látogasson el az erdészeti múzeum Vydrovská völgyben. A kulturális érdekes, egy látogatás a falu Súgó évente szervez népzenei fesztivál Horehronské nap táncol és énekel. Érdekes népi építészet és a hagyományok is megfigyelhető a természetvédelmi terület és Spanyolország doling érdekes, a fatemplom Hronsek.

Történet szerelmesei is látogasson városi várat Banska Bystrica, illetve vallási műemlékek, amelyek közé tartozik például, templom Nagyboldogasszony és Szent Borbála-kápolna. Kulturális előadások kínált Állami Opera, Színház és Bábszínház A Passage található Banska Bystrica.

Amikor meglátogatja ezt a magával ragadó régióban látogatók szállodákban, panziók, hotelek és víkendházak, hogy nekik a legjobb és legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt