0 szállás

Szallas Podhájska
Szallas Podhajska

Szallas Podhajska

Podhájska egy turisztikai látványosság és fürdőszoba Szlovákiában. Ez érdekes falu található a Dél-Szlovákiában, tartozik Novo és a Várnegyed a nyitrai régióban. Nem található a déli csúcsától Pohronská dombok.

A közösség, mely pihenést és kikapcsolódást télen-nyáron. Az is érdekes, túrázóknak, hiszen számos túraútvonal. Van is egy gyógyhatású forrásvíz ház, ami pozitív hatással van az egész testre. Néhány tanulmány szerint még a betegségek, például az asztma és a bőrbetegségek mélyebb, mint a regeneratív hatását Holt-tenger vize.

A leglátogatottabb községben termálvizek geotermikus és az ivóvizet. Termálfürdő áll kilenc medence, és egy vízi csúszda. Része az uszoda és wellness központ Aquamarine. Szerelmeseinek jó zene, szervez zenei Podhájska nyári zenei eseményt szervezett, közvetlenül a medencében.

A történelmet kedvelőknek a falu római katolikus templom a Születés Szűz Mária 1904-ben, és a templom Miasszonyunk Mennybemenetele 1905. Csupán 3 km-re Pohájska van Mariánska családok. A sivatagban egy történelmi helyszínen nyúlik vissza, a bronzkor és említik először az év. 1210. A területen a romok a kolostor. A helyszín is ideális turisták, akik szeretik gyaloglást vagy a kerékpározást.

Egy érdekes terület is a Pozba templomok épültek adományokkal a hívek. Amikor az egyházak leírások és tavasszal folyik, amely a legenda szerint, a gyógyításhoz szükséges erőt vakság. Érdekes az a látogatás kő lakások Brhlovce. Ebben a faluban van egy egyedülálló komplex kő lakások érkező 17-18 században. Ezek a lakások voltak elfoglalva elsősorban török hódoltság idején, és később szolgált raktárak és pincék. Az egyik a tárgyak még kész múzeumi kiállítást a népi lakóház.

Látogatás Podhajska garantálom, hogy a nyarat, hogy a szeretet. Az ő szerelmeseinek pihenés, a turisták és a történelem szerelmeseinek. Szállás lehetőség ebben a faluban a nyugdíj vagy a családi apartman, amely befogadja az Ön számára, amely érzi magát.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt