15 szállás

Szallas Terchová

Penziók Malá Fatra u Ďurka

Penzión Malá Fatra u Ďurka

Ár tól

25€

Panzió Malá Fatra u Ďurka egy kört Terchové.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2148x) Több...

Chalupa Monika

Chalupa Monika

Ár tól

10€

Ház várja vendégeit kényelmes családi Mónika. Található a falu Terchová, a Nemzeti Park Mala-Fátra. Ez a falu körül a gyönyörű természet, azzal a lehetőséggel, túrázás, kerékpározás, síelés és egyéb sportok. Azt is kínál a pihenni – információs központ – Te...

Hozzászólások(0) Látogatottság (39361x) Több...

Wellness Szállodák Rozsutec

Wellness Hotel Rozsutec

Ár tól

105€

Hozzászólások(0) Látogatottság (5592x) Több...

Hétvégi házak Uhorčík

Chata Uhorčík

Ár tól

38€

Terchová-ban három faházban kínálunk szállást. A Drevenica Cottage Uhorčík*** kényelmes és kényelmes szállást kínál. A privát wellnessközpontban relaxezhetnek és pihenhetnek.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3037x) Több...

Hétvégi házak Rajnoha

Chata Rajnoha

Ár tól

38€

Terchovában három faházban kínálunk szállást. A Rajnoha*** vendégház megfelel az Ön elvárásainak. A privát wellness központban pihenésre és kikapcsolódásra van idő.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2767x) Több...

Vila Kamila

Vila Kamila

Ár tól

32€

A Villa Kamila a Terchova falu szélén található, Zilina irányából.

Hozzászólások(0) Látogatottság (5657x) Több...

Szállodák Pod Sokolím

Hotel Pod Sokolím

Ár tól

33€

Hegyi szálloda Pod Sokolím ** Vrátna völgyében a kis-Fátra, lábánál Sokolie, a leg--bb gyönyörű kilátást nyújt a Vrátna völgyben található. 3 km-re a falu Terchová Vrátna dolina, és kínál számos sport- és kulturális tevékenységek. Vrátna dolina lehetővé tes...

Hozzászólások(0) Látogatottság (12607x) Több...

Szállodák Boboty

Hotel Boboty

Ár tól

47€

Egy kényelmes szálloda veľkofaktranskej jellegű és az igényesebb ügyfelek számára azzal a lehetőséggel, éves tevékenységét. A környék számos gyalogos útvonal és a téli sportok szerelmeseinek értékelni fogják a közelség a téli sí központ Vrátna....

Hozzászólások(0) Látogatottság (12338x) Több...

Garni Szállodák Fatra

Garni Hotel Fatra

Ár tól

52€

A Garni Hotel Fatra a város központjában található, a Terchová falu üdülőövezetében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3922x) Több...

Szállodák Diery ***

Hotel Diery ***

Ár tól

121€

Hotel Diery *** a festői falu Terchová, najfrekventovanejšej turisztikai útvonal, Rock kanyon ismert Vrátna dolina, a lyukak Juraj Kis-Fátra Nemzeti park várja vendégeit. A szálloda rendelkezik, 24 iziebami a fix fekhellyel és 20 extra ágyak 50. Van egy étt...

Hozzászólások(0) Látogatottság (11063x) Több...

Penzion Sagan

Penzion Sagan

Ár tól

101€

A vendégház a legszebb helyen, Szállás Zagan egész évben Kis-Fátra Nemzeti park mellett, közvetlenül a hatalmas Rozsutec, amely egyesíti a természet szépségét, az otthon kényelmét.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4862x) Több...

Penzion Goral

Penzion Goral

Ár tól

20€

A Goral panzió kellemes szállást kínál Terchová szélesebb központjában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4994x) Több...

Penziók Admit

Penzión Admit

Ár tól

26€

A Vendégház kínál szállást két családok, ismernem, 9 fő négy szobái saját fürdőszobával rendelkeznek. Panziónk kínálunk Szállás Terchová érdekes turisztikai területen a Mala-Fátra hegyekre.

Hozzászólások(0) Látogatottság (10288x) Több...

Hétvégi házak Ilčík

Chata Ilčík

Ár tól

38€

Terchovában három faházban kínálunk szállást. A Drevenica vendégház Ilčík*** kellemes szállást kínál családias légkörrel, pihenést és pihenést kínál a privát wellness központban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2462x) Több...

MUCHA APARTMENTS

Mucha Apartments

Ár tól

135€

Látogassa meg a családi panzió a gyönyörű kis-Fátra hegység-Üdvözöljük a MUCHA přírody apartmanok szívében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8829x) Több...


Szallas Terchova

Szallas Terchova

Terchová egy festői falu északi részén, a szlovákiai Zsolnán kerület területén található a Žilina-medencében. A falu kulturális központ Zsolna régióban, míg a turisztikai központja Kis-Fátra tipikus Kopaničiarska közösség áll a települések nagy száma, amely a 68.

Érdekes Terchovej egy adott kulturális hagyomány. A 60-as évek tartják a kulturális fesztivál Janosik nap, Constantine-Metodista nap, Ország Fest Rosemary, Budzogáň Day of St. Hubert vagy több. Mindezek az események állnak az érdeklődés a maguk útján, és biztosítja, hogy élvezze a kellemes és pihentető, gyönyörű környezetben.

A turizmus előnyben lehet teljes értékű turizmus fejlesztése, mert a falu közelében, a völgyben teherhordók is központja a nyári és téli turizmus és a sí is.

A történelmet kedvelőknek a faluban egy állandó kiállítás Považské Múzeum Žilina nevű Janosik és Terchován és van is egy szobor Juraj Janosik. A látnivalók a falu temploma. Cirill és Metód, ami között épült 1942-1949 és Terchovský fából készült jászol, amely két részre oszlik. Az első részben Terchovej Betlehem és a régi népi mesterségek és a második rész foglalkozik a bibliai történet az új törvény.

A legtöbb azonban Terchová híres népzene, amely alapvető része Terchován folklór. Kezdetben kialakult ez a zene az éneklés és a síp, és később hozzá Sláčiková zene, amely egy vagy két hegedűsök, kontraszt és a basszusgitáros játszik egy adott dvojstrunovej bázist úgy."A baszk" .Since 2013 közé Terchovská zenét a világ szóbeli és szellemi örökségének

Terchová kínál látogatóinak a különböző attrakciók és mindenképpen megér egy látogatást. Itt tartózkodása alatt választhat szállást nyaralók, amely gyönyörűen befejezni a Terchovej környezetben és a szállodák és panziók, hogy csodálatos kilátást kínál az Terchován. Tartózkodó festői Terchovej biztosan elégedettek lesznek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt