2 szállás

Szallas Terchová


Hétvégi házak Šípkova

Chata Šípkova

Ár tól

9€

Ház Šípkova a tárgy, amit áll két házak, kunyhók, mindegyik rendelkezik saját konyhával, egy nappalival és fürdőszobával. Az épületben található, a kertben egy játszótér, mellyel főként az Egyesült a nyár folyamán a gyermekek, hanem felnőttek társadalmi tev...

Hozzászólások(0) Látogatottság (17905x) Több...

Chalupa Monika

Chalupa Monika

Ár tól

10€

Ház várja vendégeit kényelmes családi Mónika. Található a falu Terchová, a Nemzeti Park Mala-Fátra. Ez a falu körül a gyönyörű természet, azzal a lehetőséggel, túrázás, kerékpározás, síelés és egyéb sportok. Azt is kínál a pihenni – információs központ – Te...

Hozzászólások(0) Látogatottság (34187x) Több...


Szallas Terchova

Szallas Terchova

Terchová egy festői falu északi részén, a szlovákiai Zsolnán kerület területén található a Žilina-medencében. A falu kulturális központ Zsolna régióban, míg a turisztikai központja Kis-Fátra tipikus Kopaničiarska közösség áll a települések nagy száma, amely a 68.

Érdekes Terchovej egy adott kulturális hagyomány. A 60-as évek tartják a kulturális fesztivál Janosik nap, Constantine-Metodista nap, Ország Fest Rosemary, Budzogáň Day of St. Hubert vagy több. Mindezek az események állnak az érdeklődés a maguk útján, és biztosítja, hogy élvezze a kellemes és pihentető, gyönyörű környezetben.

A turizmus előnyben lehet teljes értékű turizmus fejlesztése, mert a falu közelében, a völgyben teherhordók is központja a nyári és téli turizmus és a sí is.

A történelmet kedvelőknek a faluban egy állandó kiállítás Považské Múzeum Žilina nevű Janosik és Terchován és van is egy szobor Juraj Janosik. A látnivalók a falu temploma. Cirill és Metód, ami között épült 1942-1949 és Terchovský fából készült jászol, amely két részre oszlik. Az első részben Terchovej Betlehem és a régi népi mesterségek és a második rész foglalkozik a bibliai történet az új törvény.

A legtöbb azonban Terchová híres népzene, amely alapvető része Terchován folklór. Kezdetben kialakult ez a zene az éneklés és a síp, és később hozzá Sláčiková zene, amely egy vagy két hegedűsök, kontraszt és a basszusgitáros játszik egy adott dvojstrunovej bázist úgy."A baszk" .Since 2013 közé Terchovská zenét a világ szóbeli és szellemi örökségének

Terchová kínál látogatóinak a különböző attrakciók és mindenképpen megér egy látogatást. Itt tartózkodása alatt választhat szállást nyaralók, amely gyönyörűen befejezni a Terchovej környezetben és a szállodák és panziók, hogy csodálatos kilátást kínál az Terchován. Tartózkodó festői Terchovej biztosan elégedettek lesznek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt