0 szállás

Szallas Veľká Fatra
Szállás Nagy Fatre

Szállás Nagy Fatre

Fatra igazán nagy

És nem csak a terület 404 km2, ami miatt a legnagyobb nukleáris hegyi Szlovákia, hanem egy gazdag és egyedülálló Kárpát növény. Is köszönhető, hogy a legnagyobb ásatási területet tiszafa Európa a hetvenes években nyilvánították tájvédelmi terület , és 2002 óta a legjobb -Fátra Nemzeti Park , a védett terület egy második szintű védelem amely egy olyan terület több mint 261 km2.

A hegyi maga határolja a keleti Alacsony-Tátra és Choc hegység Liptovská medence . Nyugatról, hogy ismét a kisebb testvér, Fátra és Turčianska medence . Északon Fátra határok Árva Highlands , és ez határolja a délen Körmöci hegyek és Starohorské dombok . A legmagasabb csúcs a Ostredok , mért 1592 méter tengerszint feletti magasságban.

Top

liget, liget lefelé - a turizmus, ez a legtöbb ...

Köszönhetően a Nemzeti Park területén Nagy-Fátra fenntartani a gazdag Kárpát növény . A másik szépség a Nagy-Fátra megtalálható az egész területén, a leginkább áhított völgyek, mint Ľubochnianska , Blatnická , Žarnovická vagy Bélai-völgyben < / b> a magas szikla hegységek - Ploská , Black Stone vagy Majerová rock , a Dry Hill . Itt pihenhet egy fárasztó túra és inni a friss vizet Kráľovej is. Páratlan kilátás nyílik a táj, a magas-Fátra Nemzeti Park és a környező hegyekre kínál ilyen Rakytov , A kereszt , Skalná Alpa , Lysec Sharp , Kľak vagy Šiprúň . Azonban ki kell választani magának. :) És közben a Nagy-Fátra, látogasson Harmaneci barlang akkor is boldoggá tesz.

marad, amit akar

Minden évben az Egyesült Fátra és a környező terület váltja a számos hazai és külföldi turisták, amelyek vonzzák a helyi látnivalók. drága, vagy olcsó szállás , így bárki lehet választani a sokféle a városok mint Banska Bystrica , vagy Ružomberok , de a kisebb városokban és falvakban. Példák: Donovaly , Korytnica A bőséges ásványi források, Liptovská Lúžna , Liptovská Osada és még sokan mások. A választás a mindenféle, a olcsó nyaralás , fa , minőség panziók , család és a luxus szállodák . Itt mindenki talál valamit a maguk számára. Szóval gyere, és válassza a mi ajánlatunkat.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt