1 szállás

Szallas Turčianske Teplice

Ubytovanie Turčianske Teplice, Privát TURČAN

Ubytovanie Turčianske Teplice, Privát TURČAN

Ár tól

0€

Kínálunk magánszállások csodálatos környezetében Turčianske Teplice, egy nagyon kényelmes helyen, az Aquapark. A földszinten található a bezbariérovo, ezért Üdvözöljük és mozgású vendégek van megoldva.

Hozzászólások(0) Látogatottság (15101x) Több...


Szallas Stubnyafürdő

Szallas Stubnyafürdő

Turcianske Teplice ő egy festői fürdőváros található a Zsolnai kerület déli részén, a Turóc medencében. A város a megye székhelye, és az egyik legrégibb fürdőváros.

Gyógyfürdő ebben a városban kínál meleg források, ahol a második forráspont a felület száraz, 30 l-szulfát-hydro, kalcium és magnézium hipotóniás víz, amely több mint 1500 mg oldott ásványi anyagok egy liter. Ásványi anyagok benne a víz gyógyító hatása sok betegség. A víz annak köszönhető, hogy a magnézium, kalcium és fluor is alkalmas ivókúrára ellen hatékony a csontritkulás és számos tippeket a vesekő és epekövesség és bélrendszeri betegségek. A gazdag ásványianyag-tartalma a kábítószer Turčianska víz jótékony is mozgásszervi megbetegedések, urológiai problémák, valamint idegrendszeri és nőgyógyászati betegségek. A mellett, hogy a kezelés Turócteplic és vízi vidámpark és gazdag animációs program, amely biztosítja a szórakozást a gyerekeknek. Érdekes spa is az egyik legnagyobb és legrégebbi fürdőparkjaiba, amelyben egyre több idegen táj növény.

Ezen felül a pihenésre és kikapcsolódásra Stubnyafürdő lehetőséget biztosít szórakozást. Város szervez táncfesztivál Arany táncok, egyedülálló fesztivál különböző dance zenei stílusok és a művészet. Ha szeretné látogatók ebben a városban, hogy eltölteni egy kellemes estét látogasson el a mozi Turóc, amely egész évben nyitva tart.

Egy érdekes történelmi műemléke a város múzeumok, galériák Galanda, amely őshonos Szlovák ház festő képviselője modernizmus valamint kiállítási műalkotások. Csodálatos élményt kínál egy látogatás a római katolikus templom Szent Mihály 1264 és kápolna Nepomuki Szent János 1762-ben az épület az árvaház.

A fejlesztés a gyógyfürdők és gazdag történelme a város ellátásának biztosítására a látogatók nagy száma és a fejlesztés a szállást. A város egy gyönyörű házban, a kertben, valamint magán, hogy minőségi szálláshely-szolgáltatás.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt