11 szállás

Szallas Turčianske Teplice

Ubytovanie Naďka

Ubytovanie Naďka

Ár tól

0€

A kellemes Naďka családi panzió mindössze 5 percre található Turčianske Teplice híres Aquaparkjától, és ez az egyik oka annak, hogy az év bármely szakában fantasztikus hely egy családi nyaralás eltöltésére.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3044x) Több...

Penzion Panda

Penzion Panda

Ár tól

0€

A vendégház és étterem található a festői központi felső Panda Turcat Turčianske Teplice kínál, dvoulůkových szobák, apartmanok és turista szobák.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11009x) Több...

Szállodák Vyšehrad

Hotel Vyšehrad

Ár tól

0€

A Hotel Vyšehrad a Teplica-patak mellett, a fürdőpark mellett található Turčianske Teplice fürdőváros szűkebb központjában, szó szerint pár lépésre a fürdőkomplexumtól, SPA & AQUAPARK-tól és a világhírű szlovák fürdők egyéb létesítményeitől. ....

Hozzászólások(0) Látogatottság (3858x) Több...

Ubytovanie na súkromí

Ubytovanie na súkromí

Ár tól

0€

A magánszállás Turčianske Teplice településen található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2693x) Több...

Dom V Záhrade

Dom V Záhrade

Ár tól

0€

A Dom V Záhrade Turčianske Teplice fürdővárosának kellemes környezetében található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2838x) Több...

Szállodák Rezident

Hotel Rezident

Ár tól

0€

A Hotel Rezident a Turcianske Teplice fürdőváros szívében található, a török medencében. A Veľká Fatra, a Malá Fatra, a Žiar és a Kremnické vrchy hegyek veszik körül.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4825x) Több...

Penzion Anesis

Penzion & Restaurant Anesis***

Ár tól

0€

A Penzion Anesis Turcianske Teplice területén található, a Zsolna régióban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4276x) Több...

Ubytovanie Turčianske Teplice, Privát TURČAN

Ubytovanie Turčianske Teplice, Privát TURČAN

Ár tól

0€

Kínálunk magánszállások csodálatos környezetében Turčianske Teplice, egy nagyon kényelmes helyen, az Aquapark. A földszinten található a bezbariérovo, ezért Üdvözöljük és mozgású vendégek van megoldva.

Hozzászólások(0) Látogatottság (20222x) Több...

Chateau Diva

Chateau Diva

Ár tól

0€

Chateau DIVA egyedi apartmanokat kínál, 6-9 Maisonette lakosztályok (tetőtér) és 3 lakosztállyal (első emelet-no lift). Az apartmanokban van lehetőség elhelyezésére 2 fő részére, és több (maximum 5 fő, egy lakosztály, lakosztály).

Hozzászólások(0) Látogatottság (4846x) Több...

Penziók Soľná Jaskyňa

Penzión Soľná Jaskyňa

Ár tól

0€

Hozzászólások(0) Látogatottság (2743x) Több...

Furmanský dvor

Furmanský dvor

Ár tól

0€

A Furmanský dvor kényelmes szállást kínál Turčianske Teplice falujában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3164x) Több...


Szallas Stubnyafürdő

Szallas Stubnyafürdő

Turcianske Teplice ő egy festői fürdőváros található a Zsolnai kerület déli részén, a Turóc medencében. A város a megye székhelye, és az egyik legrégibb fürdőváros.

Gyógyfürdő ebben a városban kínál meleg források, ahol a második forráspont a felület száraz, 30 l-szulfát-hydro, kalcium és magnézium hipotóniás víz, amely több mint 1500 mg oldott ásványi anyagok egy liter. Ásványi anyagok benne a víz gyógyító hatása sok betegség. A víz annak köszönhető, hogy a magnézium, kalcium és fluor is alkalmas ivókúrára ellen hatékony a csontritkulás és számos tippeket a vesekő és epekövesség és bélrendszeri betegségek. A gazdag ásványianyag-tartalma a kábítószer Turčianska víz jótékony is mozgásszervi megbetegedések, urológiai problémák, valamint idegrendszeri és nőgyógyászati betegségek. A mellett, hogy a kezelés Turócteplic és vízi vidámpark és gazdag animációs program, amely biztosítja a szórakozást a gyerekeknek. Érdekes spa is az egyik legnagyobb és legrégebbi fürdőparkjaiba, amelyben egyre több idegen táj növény.

Ezen felül a pihenésre és kikapcsolódásra Stubnyafürdő lehetőséget biztosít szórakozást. Város szervez táncfesztivál Arany táncok, egyedülálló fesztivál különböző dance zenei stílusok és a művészet. Ha szeretné látogatók ebben a városban, hogy eltölteni egy kellemes estét látogasson el a mozi Turóc, amely egész évben nyitva tart.

Egy érdekes történelmi műemléke a város múzeumok, galériák Galanda, amely őshonos Szlovák ház festő képviselője modernizmus valamint kiállítási műalkotások. Csodálatos élményt kínál egy látogatás a római katolikus templom Szent Mihály 1264 és kápolna Nepomuki Szent János 1762-ben az épület az árvaház.

A fejlesztés a gyógyfürdők és gazdag történelme a város ellátásának biztosítására a látogatók nagy száma és a fejlesztés a szállást. A város egy gyönyörű házban, a kertben, valamint magán, hogy minőségi szálláshely-szolgáltatás.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt