4 szállás

Szallas Bojnice

Penziók Maxim

Penzión Maxim

Ár tól

20€

. . . . . ). . . Van elektrosztatikus töltés (pl. üzemanyagfeltöltésnél)?. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (7090x) Több...

Ubytovanie v súkromí Luky

Ubytovanie v súkromí Luky

Ár tól

29€

Amikor Bojnice fürdővárosába látogat, szállást kínálunk egy újonnan megnyílt panzióban, a főúton, a Prievidzska utca 230/31-ben. Az utazás 10 perc sétára van a központtól. Látogasson el hozzánk a Facebookon is: Panzió Luky Bojnice vagy Bazosi: Magánszállás ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (5194x) Több...

Ubytovanie Katarína Bojnice

Ubytovanie Katarína Bojnice

Ár tól

9€

Kínálunk magánszállások (privat) nélkül egy haza. A szállás 5 külön nepriechodných szobával rendelkezik. Van egy társalgó, konyhasarok, az előkészítés és a fogyasztás az élelmiszer- és egészségügyi létesítmények. Az udvaron vannak pince és szabadtéri asztal...

Hozzászólások(0) Látogatottság (29814x) Több...

Chatka MAXIM

Chatka MAXIM

Ár tól

130€

. . . Háziállatot nem fogadunk. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (3942x) Több...


Szállás Bojnice

Szállás Bojnice

Bojnice egy turisztikai város Közép-Szlovákiában. Bojnice kínál sok lehetőséget kellemesen töltött idő minden korosztály számára. Kiemelkedő tulajdonsága a város Bojnický vár 11 században, ami szintén ismert, a filmeket. Hiteles történeti kiállítás meglátogatott sok turistát Szlovákiában és külföldön.

Mellett a vár legrégebbi állatkert Szlovákia, amely várja a látogatókat egy kellemes sétára több órán át. Az állatkert sok életünk, hanem egzotikus állatfaj. A legnépszerűbb közé medvék, oroszlánok, elefántok, orángutánok, zebrák, tevék és sok más állat. A létesítmény is egy akvárium, ahol a látogatók megcsodálhatják a különböző fajok a hüllők és kétéltűek. Közel ZOO Bojnice medence .

Szintén kedvelt fürdő Bojnice. A fürdő közelében található nagy Prešpotská barlang , ami Közép-Európa továbbra is fontos helyet találni neandervölgyi népesség. család Bojniciach számos érdekes és szép és felejthetetlen élmény mindenki számára.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt