3 szállás

Szallas Dudince

Panzió Villa Eva

Ubytovanie Dudince - Villa Eva

Ár tól

19€

Kínálunk magánszállások, a stílus, a vendégház egy csendes környezetben a spa város Cardiff érdekében esetleg bejelentés, reggeli, harapnivalók és alapvető szolgáltatások.   A vendégház 5 szoba két kétszemélyes és három háromágyas szobákkal rendelkezik. M...

Hozzászólások(0) Látogatottság (33349x) Több...

Szállodák HVIEZDA*** Dudince

Hotel HVIEZDA*** Dudince

Ár tól

85€

Hotel STAR *** Dudince kínál számos szállás, catering és kiegészítő szolgáltatások, különösen a wellness és relaxáló kezelés felújítása formájában marad koncentrált és pihentető tartózkodás.

Hozzászólások(0) Látogatottság (9851x) Több...

Penziók U Mlynárky

Penzión U Mlynárky

Ár tól

60€

Az újonnan épült wellness pension u Mlynárky, a spa város Cardiff 300 m-re Dudinka szálláshelyén.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11074x) Több...


Szallas Dudince

Szallas Dudince

Dudince egy festői kis település található a dél-szlovákiai kerületben a régióban Banská Bystrica határán Štiavnica Hills Krupinská medencében és a Duna-alföldi. A város ismert gyógyvíz használják az emberek évszázadokon át.

A leglátogatottabb a Dudinciach fürdők, amelyek gyógyító hatását betegségek a szív-érrendszerre és a csont-izomrendszer. A gyógyító hatása ásványvíz biztosítja fellépés. A fürdő ásványvíz a hidrogén-karbonát-klorid, a nátrium-kalcium, szénsav, kénes és enyhén hipotóniás, és az összetétele hasonló, hogy a víz a fürdőben Vichy Franciaország. A wellness-részleg, csendes, szép környezetben, amely biztosítja, hogy a látogatók a kezelésre, valamint a pihenésre és kikapcsolódásra. Érdekes is mésztufa képződmények felmerült csapadék ásványvíz. Amellett, hogy ezek a fürdők a Dudinciach is római fürdők, amelyek tulajdonképpen lyukak faragott mészkő, amelyet korábban viselt kézzel vizet. A történelmi feljegyzések az alsó tavat katonái használták, és a felső medencék szolgálják csak parancsnoka.

A szerelmesek a turizmus és a hosszú sétákat a környéken Dudince ideálisnak. Széleskörű lombhullató erdők, amelyek lehetőséget kínálnak megfigyelni a vadon élő állatok, hanem a túrázásra. Szerelmeseinek szórakoztató rendezvények Dudinciach szerveznek eseményeket, mint"Dudinská 50-ka", vagy"Ország Fest".

Egy érdekes tulajdonsága a város római katolikus Nagyboldogasszony Béke Királynője 1994-es és az evangélikus egyház 1996-ban Ha szeretné, hogy több történelmi emlékek érdekesebb Čabraď vagy tönkre, arborétum Rakonca, trombitálást kő keksz, környezetben Litava és sok más szép tájak.

Ha meglátogatja ezt a fürdővárosban, akkor marad egy szállodában, vagy a Villa Eva, mely kényelmes és kényelmes szállást. Látogatása után Dudince úgy érzi, kipihent és nyugodt őket.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt