6 szállás

Szallas Bratislava

Centrum Salvator

Centrum Salvator

Ár tól

33€

Szállás a központban a Salvator alkalmas azok számára, akik keresnek egy csendes és megfizethető szállást kellős közepén Pozsony, de ugyanabban az időben, egy csendes helyen. Salvator nővérek a legtöbb Szent Megváltó komplex, amely kamerarendszerrel őrzött ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (26942x) Több...

Banarka

Banarka

Ár tól

19€

Banarka-Panzió, étterem

Hozzászólások(0) Látogatottság (5165x) Több...

Szalláshélyek ROSI - Bratislava

U

Ár tól

700€

Kínálunk kényelmes rövid távú, valamint a hosszú távú elhelyezésére egy alacsony ár. Szállás kapacitása 40 férőhely. Vannak 2, 3, 4-ágyas szoba, közös zuhanyzó, fürdőszobával és konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel, azzal a lehetőséggel, ételek elkészítése. ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (44389x) Több...

Penziók Hviezda

Penzión Hviezda

Ár tól

11€

Panziónk rendelkezik szabványos 34, 1-2-3 tartalmaz 2 egyágyas szoba fog tartalmazni 2 db egyágyas szoba, és akarat tartalmaz 2 db egyágyas szoba. Lett egy része minden standard szobája van fürdőszoba, zuhanyzó, mosdókagyló és WC-vel. A standard szobák mell...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9606x) Több...

Ubytovanie Bratislava - Penzion Willy

Ubytovanie Bratislava - Penzion Willy

Ár tól

8€

Az újonnan nyílt panzió Avion shopping center, könnyen megközelíthető a repülőtér, a park és a shoping központja Pozsonyban és az autópálya közelében kitérő. Kínálunk szállást két szinten, szoba, közös fürdőszoba, egy magasabb szint-up szobái külön fürdőszo...

Hozzászólások(0) Látogatottság (62424x) Több...

test 1

test 1

Ár tól

0€

Hozzászólások(0) Látogatottság (5019x) Több...


Szállás Bratislava

Szállás Bratislava

Szépség a Dunán

Vagy kultúra városa vagy Gateway Szlovákiában . Bár ezek közül néhány a legnagyobb felekezet, valamint a főváros - Pozsony. És, hogy miért. Bratislava fekszik mindkét partján a Duna, a lábánál a Kis-Kárpátok és tele van gyönyörű építészeti, történelmi emlékek, kulturális és bevásárló központok és számos egyéb juttatások nem csak a turisták és nyaraló. Ha én is beszélve, nem lenne sokáig, így próbálja meg felvenni néhány pontot.

A nagyon nyúlik vissza, a 10. században, amikor része volt a Magyar Királyság, de mai nevét 1919-ben merült fel. Addig tudta cserélni több név, mint a Pressburg , Pozsony , Břetislava , Požun vagy a szlovák Bratislava . A középkorban a város fölé pozsonyi vár , ahol ma megtalálható expozíció Szlovák Nemzeti Múzeum . Ebben az időszakban Magyarország koronázó városa a magyar királyok . És ma is egyedülálló, hogy az egyetlen olyan főváros a világon, hogy ha egyszer határos két ország. Magyarország a déli és a nyugati Ausztriában.

Kétoldalt a kormányzati hatóságok, a kormány, a parlament és az elnöki, hanem számos más nemzetközi intézményekkel. A turisták, üzletemberek és más látogatók Pozsony minél a nemzetközi repülőtereken, vasúti vagy gyakran húzza az autópályák, vagy Cruise Port .

kultúra, a turizmus és a shopping

Mindez megtalálható az utcákon a fővárosban. Közül a legnépszerűbb látnivalók közé St. Martina , Mihály kapu , régi városháza vagy a közelben Devin Castle , amely figyelmen kívül hagyja a torkolatánál a Morava és a Duna a nagy sziklák. A gyermekek örömmel, amikor meglátogatják az állatkertet vagy Dinosaur Park . Delight is sétáljon át a virágzó Botanikus Kert, a pozsonyi Comenius Egyetem . Vannak sétahajózás a Dunán , vagy a különböző kilométernyi túraútvonal a környező vidékre, a Kis-Kárpátok.

A történelmi városközpont különösen jó azoknak, akik a kulturális élményt. Számukra tökéletes Szlovák Filharmónia , Szlovák Nemzeti Galéria , különböző múzeumok , galériák és Kino. Kikiáltott az Egyetemi Könyvtár a pozsonyi vagy a Pozsonyi Városi Könyvtár. Ezen kívül a város utcáin megtalálható a különböző iskolák, egyetemek , templom , stadionok vagy bevásárlóközpontok , mint Aupark Eurovea. Itt mindenki talál valamit a maguk számára. A hosszú sétákat lehet úszni a kávé, vagy menjen el a sör a különböző kávézók, éttermek és divatos pub.

Az év folyamán számos rendezvényt is tartanak itt, akár kulturális vagy üzleti. Ismert különböző vásárokon és kiállításokon az Incheba , a hagyományos karácsonyi piacokon Pozsonyban vagy koronázási fesztivál .

A látogatók számára a számos különböző típusú szállást, az olcsó szállások és házak a panziók, hotelek és panziók , luxus szállodák . Válassza ki rajtad. Akkor marad a közeli város, amely szintén sokat kínál az ide látogatókat.

Ez elsősorban ismert Kárpát-borút, mely központok Modra és Pezinok . Kedvencek több Hut a felszíni vizet, a Aranyhomok , vízi sportok központja Dunacsúny vagy Napfényes tavak . De még ez sem minden. Ha szeretné emelni, mi is Bratislava kínál látogatók és a helyiek, mint látogatás Pozsonyi Kulturális és Információs Központ , hogy megtanulják a részleteket mindent szeretne tudni a fővárosban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt