6 szállás

Szallas Bratislavský región

Ubytovanie Bratislava - Penzion Willy

Ubytovanie Bratislava - Penzion Willy

Ár tól

8€

Az újonnan nyílt panzió Avion shopping center, könnyen megközelíthető a repülőtér, a park és a shoping központja Pozsonyban és az autópálya közelében kitérő. Kínálunk szállást két szinten, szoba, közös fürdőszoba, egy magasabb szint-up szobái külön fürdőszo...

Hozzászólások(0) Látogatottság (81818x) Több...

Robotnícke ubytovanie v súkromí

Robotnícke ubytovanie v súkromí Rovinka, Bratislava

Ár tól

8€

Szálláshelyet keresel a főváros közelében? Olcsó szállást, tiszta szobákat és barátságos környezetet keresel? Csendes helyet keres a kikapcsolódáshoz egy fárasztó nap után? Így találtál rá:) Üdvözlünk privát helyünkön. A szálláshely Pozsony központjától ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (2744x) Több...

Penziók Hviezda

Penzión Hviezda

Ár tól

12€

Panziónk rendelkezik szabványos 34, 1-2-3 tartalmaz 2 egyágyas szoba fog tartalmazni 2 db egyágyas szoba, és akarat tartalmaz 2 db egyágyas szoba. Lett egy része minden standard szobája van fürdőszoba, zuhanyzó, mosdókagyló és WC-vel. A standard szobák mell...

Hozzászólások(0) Látogatottság (18514x) Több...

Banarka

Banarka

Ár tól

19€

Banarka-Panzió, étterem

Hozzászólások(0) Látogatottság (12799x) Több...

Penzion POLOVNÍK

Penzion POLOVNÍK

Ár tól

7€

Vendég ház vadászat. Szállás kétágyas szoba en suite létesítményekkel, kapacitással, hét szoba.

Hozzászólások(0) Látogatottság (22638x) Több...

Penzion Ranč Šenkvice

Penzion Ranč Šenkvice

Ár tól

15€

Hozzászólások(0) Látogatottság (13238x) Több...


Szallas régió Pozsony

Szallas régió Pozsony

A régió Pozsony Pozsony és környékén található a Szlovákia délnyugati részén. A régió határait Ausztria, Csehország és Magyarország, és magában foglalja, Pozsony, valamint a kerületek.

turisták, amikor ezt a gyönyörű vidéket lenyűgözi a védett területek Zahorie Kis-Kárpátok és a Duna-ártér, mely lépésről lépésre, hogy megismerjük, amikor meglátogatja turistaút. Szerelmesei hosszú sétákat, különösen érdekelt Sad Janka King, a legrégibb nyilvános parkja Közép-Európában.

A történelmi központja a régió Pozsony, melyek a legszebb műemlékei pozsonyi vár, a Szent Márton-székesegyház, a régi városháza, Academia Istropolitana vagy Mihály-kapu mellett. Érdekes és Dévény vára lenyűgöző kilátást nyújt a összefolyásánál a Duna és a Morava és a romok a White Stone, található Jur. Érdekes a látogatás Csákiho kastély található Prievoz. Kulturális élmény akkor látogasson el a Szlovák Nemzeti Galéria, és itt akkor is látogasson el a Filharmónia és a múzeumok.

Ha, amikor ezt a gyönyörű vidéket azt akarták, hogy a gyerekek is szórakozik velük, vagy látogasson el a Dinosaur Park Zoo Pozsony és érdekes, egy látogatás a Botanikus Kert, a Comenius Egyetemen. Szórakozás biztosan garantálja a látogatás a bob ház vagy látogatás egy vízi park, vagy Senec Sunny Lakes, amely lehetőséget nyújt a nyári sportok, a vízi turizmus és a halászat. Ön is látogasson el DarkOne, verseny terület, ahol lehet menni a lovaglás, vagy akár golfozni Záhorská Bystrica Country klube.V Télen lehet síelni a sípálya Pezinska Baba.

Region ad kiváló szállást elegáns szállodák, hotelek panziók és magánházak, valamint a Pozsony központjában, vagy annak a városi területeken.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt