5 szállás

Szallas Dolné Považie

Gasthaus Globus Trebatice Piešťany

Gasthaus Globus Trebatice Piešťany

Ár tól

9€

A szálláshelytől 6 km-re a Spa Pöstyén, Pöstyén, Szlovákia. Ingyenes Wi-Fi-vel és ingyenes parkolási lehetőséget kínál.

Hozzászólások(0) Látogatottság (20966x) Több...

Ubytovanie Trnava

Ubytovanie Trnava

Ár tól

15€

Kínálok szállást egy lakásban Trnavában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (13767x) Több...

Privát Centrum

Privát Centrum

Ár tól

15€

Hozzászólások(0) Látogatottság (18099x) Több...

Szalláshélyek Pilgrim

Ubytovňa Pilgrim

Ár tól

5€

A legolcsóbb szállás a környéken - már 5.50 € / fő. / éjszaka Szép és olcsó szállást biztosítunk a Sokolovcei családi házban dolgozóknak és turistáknak, 6 km-re Piestanytól. Kapacitás 15 fő, 6 szoba - 1 szoba 3 fő részére. , 3 szoba 2 fő részére. , 1 szoba ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (17289x) Több...


Szallas Alsó Povazie

Szallas Alsó Povazie

Alsó Povazie a régióban, amely megkapta a nevét, mert a Vág folyó. Régióban fekszik a nyugati szlovákiai mérsékelten meleg éghajlat.

A régió vonzza a látogatókat, mert a gyönyörű táj Duna menti síkság, a Duna-síkság, amely a részben terjed Érdekes útvonalak észak felől, a Kis-Kárpátok, a nyugati és a Fehér-Kárpátok északi. Vonzza túrázók látogasson el a védett terület Trnava tavak, egy fontos típusa a vizes és vízi élőhelyek. Egy érdekes tulajdonsága a régió is túraútvonalak a Kis-Kárpátok tartozó védett terület. A ritkaság a terület is Sĺňavská gát, amely ismert fészket ritka madarak. Miután hosszú túrák turisták pihenhetnek a Spa Piešťany, ahol megtapasztalhatják a hatásai a gyógyiszap balneoterápia.

Alsó Povazie tartalmazza városok Trnava, Piestany, Galanta és Szered, melyek történelmi központja a régióban. Trnava ismert a barokk épületegyüttes Nagyszombati Egyetem, valamint számos egyházi műemlékek. Látnivalók templomok, amelyek közül a legrégebbi a Szent Ilona 1238-ban, székesegyház Keresztelő Szent János Bazilika Szent Miklós vagy Uršulínska templom a Szentháromság. Pöstyén egyik legrégebbi műemlékek klasistický Szent István a király, és érdekes, a neogótikus kápolna a Jézus Szentséges Szíve. A látnivalók közé tartozik Galánta kastély, amely 30 féle egzotikus fák és Szered az is ismert a pezsgő kóstolás.

A régió is érdekes, az egyetlen vízesés a Kis-Kárpátok és látványos Smolenice kastély a 14. században, és a vár Červený Kamen.

Alsó Povazie nyújt Önnek kényelmes szállást szállodák, panziók, vendégházak és apartmanok, amely biztosítja a minőségi prémium szolgáltatás.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt