5 szállás

Szallas Trnava

Penziók Luxor

Penzión Luxor

Ár tól

51€

A panzió szállást egyágyas, kétágyas * Luxor Hotel szobákat és apartmanokat. A vendégházban van része egy kávézó-bár azzal a lehetőséggel, kiült a teraszra a nyári hónapokban. A vendégek rendelkezésére áll internet-hozzáférés és a parkolás az udvarban....

Hozzászólások(0) Látogatottság (11930x) Több...

Szállodák SPECTRUM

Hotel SPECTRUM

Ár tól

53€

Hotel SPECTRUM kínál kényelmes szállást kétágyas szoba pótágyazható szobák és a lakosztályok lehetőségéről.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8074x) Több...

Ubytovanie Trnava

Ubytovanie Trnava

Ár tól

15€

Kínálok szállást egy lakásban Trnavában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (12882x) Több...

Penziók Grand

Penzión Grand

Ár tól

35€

A vendégház kényelmes szállást kínál nagy éttermi szolgáltatásokra, a város központjában, családias légkörével. Választhat, hogy felajánlja egy, kétágyas szobák és lakosztályok.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11514x) Több...

Ubytovanie Trnava-Modranka, Ubytovanie PMB

Ubytovanie Trnava-Modranka, Ubytovanie PMB

Ár tól

0€

Kínálunk szállást, kellemes környezetben Modranke, üzleti, Johns Manville és Peugeot közelében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (25878x) Több...


Szallas Trnava

Szallas Trnava

Nagyszombat megye székhelye Nyugat-Szlovákiában található Trnava Hills. Köszönhetően számos római katolikus templom, amelyet itt kapta a nevét Kis Róma.

A város kínál látogatóinak a különböző rendezvények. Érdekes az a látogatás Dobrofest, Hagyományos piac Trnava nyári kulturális vagy Trnava célja, Nemzetközi Folklórfesztivál és mások. A kultúra szerelmeseinek Nagyszombatban van John Palárika Színház, egyetlen hivatásos színház Trnava. Nagyszombat város gazdag történelme. A város akkor látogasson el a Városháza tornya emlékmű A.Bernolak, és látható monumentális barokk épületegyüttes a Nagyszombati Egyetem épületei. Érdekes az egyházak, a legrégebbi a Szent Helena 1238 hogy további klaristický templom Szeplőtelen Fogantatás a Szűz Mária Bazilika Szent Miklós, Szent János-székesegyház, a ferences templom Szent Jakab, rendiek Szent József, jezsuita templom a Szentháromság, Szent Uršulínska Trinity evangélikus egyház és az ortodox egyház .K község büszkesége a zsinagóga és a zsidó zsinagóga vagy az ortodox zsinagóga.

A szerelmesek, a túrázás területén Trnava egy védett terület Reality tavak, amely fontos a fajta vízi és vizes élőhely. A közelben Trnava ott is számos túraútvonal a területen a Kis-Kárpátok, amely tartozik a védett területet. Érdekes közelében Trnava, ahol Szomolányi Csak az ő vízesés a Kis-Kárpátok és szép Szomolányi kastély a 14. században. A város közelében is az egyik leglátogatottabb kastélyok Szlovákiában Red Stone.

A város összeg a szállás, hogy tudjuk ajánlani a kényelmes és komfortos szállást. Akkor marad a fogadókban, szállodákban, vagy itt a központban ezt a csodálatos várost. Látogassa Trnava és kap sok felejthetetlen élményeket.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt