0 szállás

Szallas Spišská Nová Ves
Szallas Igló

Szallas Igló

Spisska Nova Ves egy város található, a kassai régió, gyakran nevezik az átjáró a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park, amely számos turisztikai látványosságok.

A szerelmesek a művészet és a kultúra a város a színház Kontra vagy Szepesi színház található a keleti részén a tér a Redoute. A látnivalók a városban közé tartozik a Múzeum a fájl vagy Szlovák Műszaki Múzeum, amely egy hosszabb kiállítást. History erőkkel jönnek a saját, amikor meglátogatta a történelmi épületek a városban. A városban vannak érdekes műemlékek és emlékhelyek. A látnivalók Ves-templom a Nagyboldogasszony a 13. század, amely a legmagasabb templomtorony Szlovákiában vagy római katolikus templom Szeplőtelen Fogantatás a 15. században. Más emlékek a 16. század közé kápolna a Szentháromság, Vol. Anne és a Szűzanya a Rózsafüzér. A város a Tájház, a történelmi városháza és a városi házak, légzési története. Érdekes történelmi emlékmű egy szobor kapitány matrica található a központi parkban emlékművet tábornok Milan Rastislav Stefanik vagy SNP emlékmű.

A gyerekek látogatása során ez a gyönyörű város vonzza különösen látogatás az állatkertbe, amelyek számtalan látnivalót kínál a gyermekek számára. A város is szervez sok esemény, amely például, Rag, Esti fut a város vagy település Days Ves, mely a népi kismesterségek piacon.

City kielégíteni minden látogató rengeteg üzlet és szolgáltatás. Sok bevásárló központok, mint például a Tesco vagy Madaras. Amikor meglátogatja a város, akkor marad a családi házban, szállást kínál kellemes hangulatú otthon szállást kínál az idegenforgalmi vendégház, panzió vagy szálloda. Maradjon ebben a városban számtalan látnivalót kínál mind a te és a gyerekek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt