5 szállás

Szallas Spišská Nová Ves

Szállodák Metropol

Metropol Invest a.s.

Ár tól

99€

A Hotel Metropol a legjobb szolgáltatásokat és létesítményeket nyújtja bármilyen társadalmi, kulturális vagy vállalati eseményhez.

Hozzászólások(0) Látogatottság (5048x) Több...

Grillbar Penzion & Restaurant

Grillbar Penzion & Restaurant

Ár tól

60€

Guest House szállást a szívében a Grillbar Grillbar-Penzion & étterem található a történelmi központjában, a város Spišská Nová Ves.  Teljes átépítés és biztosít megfelelő szállást turisták még igényesebb ügyfelek után célja. Újonnan felújított panzió 1...

Hozzászólások(0) Látogatottság (6725x) Több...

Penziók Venuša

Penzión Venuša

Ár tól

40€

A stílusos Pension Venus *** Spisska Nova Ves központjában található, Közép-Európa legnagyobb reneszánsz tere, és kényelmes szállást kínál érzékenyen felújított szobákban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (6493x) Több...

Ubytovanie Slovenský raj

Ubytovanie Pohoda - Čingov

Ár tól

70€

Szállás a Szlovák Paradicsomban / Pohoda Čingov Cottage, Pohoda Hrabušice faház, Studio Pohoda A+B Čingov (központi parkoló Čingov) és Studio Pohoda Na Rázcestí Čingov

Hozzászólások(0) Látogatottság (4454x) Több...

Parkhotel Centrum

Parkhotel Centrum

Ár tól

41€

Kedves vendégeink, örömmel jelentjük be, hogy az újonnan megnyitott hotel "Parkhotel központ ***" a január 2007 második felében. -A ' egy modern 3-csillagos szálloda vendégei egy, a legjobb minőségű és a legjobb árú szállást Spišská Nová Ves. Szeretettel me...

Hozzászólások(0) Látogatottság (10228x) Több...


Szallas Igló

Szallas Igló

Spisska Nova Ves egy város található, a kassai régió, gyakran nevezik az átjáró a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park, amely számos turisztikai látványosságok.

A szerelmesek a művészet és a kultúra a város a színház Kontra vagy Szepesi színház található a keleti részén a tér a Redoute. A látnivalók a városban közé tartozik a Múzeum a fájl vagy Szlovák Műszaki Múzeum, amely egy hosszabb kiállítást. History erőkkel jönnek a saját, amikor meglátogatta a történelmi épületek a városban. A városban vannak érdekes műemlékek és emlékhelyek. A látnivalók Ves-templom a Nagyboldogasszony a 13. század, amely a legmagasabb templomtorony Szlovákiában vagy római katolikus templom Szeplőtelen Fogantatás a 15. században. Más emlékek a 16. század közé kápolna a Szentháromság, Vol. Anne és a Szűzanya a Rózsafüzér. A város a Tájház, a történelmi városháza és a városi házak, légzési története. Érdekes történelmi emlékmű egy szobor kapitány matrica található a központi parkban emlékművet tábornok Milan Rastislav Stefanik vagy SNP emlékmű.

A gyerekek látogatása során ez a gyönyörű város vonzza különösen látogatás az állatkertbe, amelyek számtalan látnivalót kínál a gyermekek számára. A város is szervez sok esemény, amely például, Rag, Esti fut a város vagy település Days Ves, mely a népi kismesterségek piacon.

City kielégíteni minden látogató rengeteg üzlet és szolgáltatás. Sok bevásárló központok, mint például a Tesco vagy Madaras. Amikor meglátogatja a város, akkor marad a családi házban, szállást kínál kellemes hangulatú otthon szállást kínál az idegenforgalmi vendégház, panzió vagy szálloda. Maradjon ebben a városban számtalan látnivalót kínál mind a te és a gyerekek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt