1 szállás

Szallas Turiec

Szállodák Turiec

Hotel Turiec

Ár tól

79€

A Hotel Turiec *** található, a sétálóutca közvetlen közelében és a történelmi Martina. Felújított, a szálloda modern és kényelmesen berendezett kétágyas szobával és apartmannal. A szálloda kényelmes helyen, a kiváló minőségű szolgáltatások, modern design, ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (13700x) Több...


Szallas Turiec

Szallas Turiec

Turóc vagy Turčiansky régió északi Szlovákia nyugati részén. Régióban található Turčianské medence, ami zárt gerincek Nagy-és Kis-Fátra Žiar és Kremnickými hegyekre. A központ a gazdag történelem, a régió a város Martin ismert a kultúra és a történelem.

szerelmesei sport és turizmus látogatás a régióban elsősorban a természetes sugárzás, mely Kis-és Nagy-Fátra. Területén a lehetőségek kerékpározás, hegymászás és siklóernyőzés. Túrázás bocsátkozik a Gaderské és Blatnické völgy, mely gyönyörű táj és a lélegzetelállító kilátást. Az is érdekes, hogy Šútovský vízesés kirándulás a közeli Kis-Fátra. Miután egy hosszú túra hozza a látogatókat a pihenésre és a kikapcsolódásra a fürdő üdülés Turčianske Teplice vagy só, amely kiváló gyógyító hatást. A gyermekek látogatása során a régió biztosítja szabadidő látogatás kötelek természetesen Stubnyafürdő.

A történelmi nevezetessége a régió Turčianské látogasson el a galériába, vagy látogasson el a cseh Nut Martin. Érdekes építészet egy szlovák falu, akkor látni, amikor meglátogatja a múzeum cseh falu található Jahodníckych ligetek. A régió az összeg érdekes várak és romok, ezek közé Sklabinský vár, kastély vagy Znievska Blatnický vár. Érdekes még egy látogatás a római katolikus templom Szent Márton, amely a központja Martina. A régió közvetlenül a Martin is érdekes múzeumok Martina Benku Múzeum vagy a Múzeum Andreja Kmeťa. Turóc gazdag emlékezetes otthonok található itt, és főként az, hogy az írók, akik született a régióban. A Martin emlékezetes ház Jana Kalinčiaka, Joseph Cíger Hronský vagy Elena Maroto Šoltésovej.

Amikor meglátogatja Turčianske régió maradhatsz lakóházak, szállodák vagy vendégházak a lakóhely nyújt kényelmet.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt