0 szállás

Szallas Martin
  Szallas Nitra

  Szallas Nitra

  Nyitrai kerületben található, a nyitrai régióban, mindössze 90 km-re Pozsonytól. Város emelkedik a hegy alatt Zobor és átszeli a Nyitra folyó közteher, Kis-Fátra.

  A látogató is gazdag történelemmel és számos turistalátványosság. Fenntartani történelmi emlékek közé tartozik házak, épületek szeminárium Veľkoprepoštský Palace-szobor A két testvér, vagy Mariánské szobor. Felejthetetlen egy látogatás a Szent Jakab, az egykori ménes épületben, az egykori Veľkomlyn Árpád, a református templom, az épület a volt laktanya és a City Palace. Csodálatos élmény lesz számodra a séta a sétáló övezetben, ahol láthatjuk a mértéke bronz, gránit szökőkút vagy musical óra. A kulturális emlékek a nyitrai Andrej Bagar Színház, amelynek kapacitása 360 ülőhely.

  A természet szerelmesei nem lenyűgözte érthető túraútvonalak, hogy megismertessék velük a Tájvédelmi Terület Ponitrie, Nagy Lysec, természetvédelmi Lupka vagy Tribeči hegység. Állatbarátok érdekes látogatást Zubra fenntartások a közeli TOPOLCIANKY vagy Zvernica északra Topoľčianky tartotta szarvas szarvas és dámvad. Szintén érdekes Jelenec védett vizsgált területen sok gesztenyét.

  Nitro évente látogatják a sok turistát elsősorban az eseményeket szerveznek a nyitrai. Szemet gyönyörködtető van Klokočiansky fair, amely magában foglalja a körforgalmak, adrenalin látnivalók és a különböző zenei koncertek és tűzijáték búcsú. Ez a rendezvény szervezője a nyáron, ha érdekel, hogy látogassa Nitra télen, így teljesíteni karácsonyi városban, amely magában foglalja a karácsonyi piacokon. Nitra is szervez Színházi Nyitra együttműködve Andrej Bagar Színház, Nitra Egyetemi Napok és más rendezvények interesante.

  Ha nevezetességeinek megtekintése ebben a gazdag városban, akkor marad a kényelmes szállodák, panziók vagy itt található a gyönyörű környezetben a város Nyitra.

  Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
  Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
  Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
  Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
  Ubytovanie Telgárt
  Ubytovanie s wellness Telgárt