12 szállás

Szallas Trenčín

GRAND Szállodák

Grand hotel Trenčín

Ár tól

95€

A GRAND hotel Trenčín Trenčín központjában található. Szállás, étterem és relaxációs szolgáltatásokat kínál. Látogatók a város Budapest és az üzleti utazók is ízlésesen modern 26 szoba áll rendelkezésre. Pezsgőfürdő, szauna, szolárium található a szobák sze...

Hozzászólások(0) Látogatottság (6718x) Több...

Penziók Magnólia

Penzión Magnólia

Ár tól

56€

A vendégház egy családi tulajdonban lévő szálloda egy csendes Altendorf Magnolia külvárosában Trencin. A nyári és a jégkorong és labdarúgó stadiontól, fedett medence, edzőterem, teniszpálya. A vendégház környéke kiváló feltételeket biztosít a horgászat, ker...

Hozzászólások(0) Látogatottság (13830x) Több...

Old Town Apartment 2

Old Town Apartment 2

Ár tól

55€

Az Old Town Apartment 2 kényelmes és modern szállást kínál Trencsén központjában, a Béke téren.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3210x) Több...

Szállodák S.O.G.

Hotel S.O.G.

Ár tól

89€

A Hotel SOG *** Trenčín központjában található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (6095x) Több...

Old Town Apartment

Old Town Apartment

Ár tól

65€

Az Old Town Apartment kényelmes és modern szállást kínál Trencsén központjában, a Béke téren.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3176x) Több...

Penzion Kyselka

Penzion Kyselka

Ár tól

25€

A vendégház mindössze 2 km-re a város Trenčín borvíz. Található, a végén egy ősi város épült a gyógyforrások a kyselky, és Levente, amely szivárog a víz 9 °-os hőmérsékleten kalcium-hydrouhličitano (C) akár 10,6 ° c-on.

Hozzászólások(0) Látogatottság (13171x) Több...

Penziók Panoráma

Penzión Panoráma

Ár tól

39€

Trencsén történelmi városának látogatói számára a Panorama vendégház ideális hely maradni egy kellemes étteremben vagy borozóban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3570x) Több...

Eva Apartments Pred Polom

Eva Apartments Pred Polom

Ár tól

55€

Hozzászólások(0) Látogatottság (2149x) Több...

Penziók Tiberia

Penzión Tiberia

Ár tól

45€

Tiberius egy családi panzió csak fél kilométerre a történelmi központjától, Trencsén, található egy csendes helyen, és nagyon könnyen megközelíthető a magán- és nyilvános szállítás. Kínálunk kényelmes szállást és minőségi szolgáltatások, nagyon kedvező áron...

Hozzászólások(0) Látogatottság (14587x) Több...

Szállodák Pod Hradom

Hotel Pod Hradom

Ár tól

65€

A szálloda kellemes szállást központjában, a város, a vár alatt a domináns trenčianskym alatt. A szállodában 3 lakosztály, 2 apartman és 7 kétágyas szoba. Van egy étterem, egy nyári terasszal, és egy wellness-központ, pezsgőfürdő, szauna és masszázs létesít...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9615x) Több...

Eva Apartments Svermova

Eva Apartments Svermova

Ár tól

55€

Hozzászólások(0) Látogatottság (1793x) Több...

Penziók Pod Hradom

Penzión Pod Hradom

Ár tól

65€

Hozzászólások(0) Látogatottság (1833x) Több...


Szallas Trencin

Szallas Trencin

Az egyik legrégebbi város Szlovákiában Trencin található Szlovákia nyugati részén. A város földrajzi középpontjában a központi karakter, és csak 120 km-re Pozsonytól.

A műemlékek közé Trencin Trencin Castle, épült elsősorban a stratégiai elhelyezkedésének Trencin. Trencin Castle található egy sziklás hegy, amely alatt az eredetileg folyt a Vág folyó. Egy másik történelmi mérföldkő a plébániatemplom, vagy temetkezési kápolna a csontház Szent Mihály templomban, amely az egyetlen fennmaradt gótikus épület Trencin. A város egy város kaputorony-szerű épület a 15. században. Eredetileg a kapu a város kapui voltak ők ketten fenn csak Alsó-kapu (Törökország), a tipikus gótikus csúcsíves, tetejükön két latin nevét és címerét a város. Az egyik feliratok van írva:"Ha Isten hatástalanított városban, órák Hiába, aki őrzi". A legrégebbi emlékek közé tartozik a római felirat a Castle Rock, ami azt bizonyítja, hogy a terület a történelem a római légiók. Római légiók telelt Laugaricio kolónia, melyet az alapja a megjelenése Trencin. A város a templom és kolostor piaristov közvetlenül a Fő tér barokk stílusban épült, illetve a református templomot. A művészetek kedvelőinek, a város egy gyönyörű galéria Miloš Alexander Bazovského vagy Városi Galéria.

Trenčín fontos a divat fővárosa, mert az Expo Center. A zenei rendezvény a Trencin közé fesztivál Pohoda, a katonai repülőtér, Jazz a vár alatt, vagy színházi fesztivált egyedül a színpadon.

előnyben turizmus jönnek a saját, amikor meglátogatta a park Brezina, védett terület Záblatie Park, Park MR vagy míg a látogató a parkban, South.

Ha meglátogatja ezt a gyönyörű történelmi város, akkor marad a csodálatos szállodák és panziók, ami a tervezés tökéletesen illeszkednek a gyönyörű környezetben a Trencin, a látogatás lesz emlékezetes az Ön számára.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt