0 szállás

Szallas Trenčín
  Szallas Trencin

  Szallas Trencin

  Az egyik legrégebbi város Szlovákiában Trencin található Szlovákia nyugati részén. A város földrajzi középpontjában a központi karakter, és csak 120 km-re Pozsonytól.

  A műemlékek közé Trencin Trencin Castle, épült elsősorban a stratégiai elhelyezkedésének Trencin. Trencin Castle található egy sziklás hegy, amely alatt az eredetileg folyt a Vág folyó. Egy másik történelmi mérföldkő a plébániatemplom, vagy temetkezési kápolna a csontház Szent Mihály templomban, amely az egyetlen fennmaradt gótikus épület Trencin. A város egy város kaputorony-szerű épület a 15. században. Eredetileg a kapu a város kapui voltak ők ketten fenn csak Alsó-kapu (Törökország), a tipikus gótikus csúcsíves, tetejükön két latin nevét és címerét a város. Az egyik feliratok van írva:"Ha Isten hatástalanított városban, órák Hiába, aki őrzi". A legrégebbi emlékek közé tartozik a római felirat a Castle Rock, ami azt bizonyítja, hogy a terület a történelem a római légiók. Római légiók telelt Laugaricio kolónia, melyet az alapja a megjelenése Trencin. A város a templom és kolostor piaristov közvetlenül a Fő tér barokk stílusban épült, illetve a református templomot. A művészetek kedvelőinek, a város egy gyönyörű galéria Miloš Alexander Bazovského vagy Városi Galéria.

  Trenčín fontos a divat fővárosa, mert az Expo Center. A zenei rendezvény a Trencin közé fesztivál Pohoda, a katonai repülőtér, Jazz a vár alatt, vagy színházi fesztivált egyedül a színpadon.

  előnyben turizmus jönnek a saját, amikor meglátogatta a park Brezina, védett terület Záblatie Park, Park MR vagy míg a látogató a parkban, South.

  Ha meglátogatja ezt a gyönyörű történelmi város, akkor marad a csodálatos szállodák és panziók, ami a tervezés tökéletesen illeszkednek a gyönyörű környezetben a Trencin, a látogatás lesz emlékezetes az Ön számára.

  Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
  Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
  Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
  Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
  Ubytovanie Telgárt
  Ubytovanie s wellness Telgárt