1 szállás

Szallas Banská Bystrica


Ubytovanie Banská Bystrica - Penziók U Vinca

Ubytovanie Banská Bystrica - Penzión U Vinca

Ár tól

14€

Telephelyünk: VINCA található (Banská Bystrica) a világháború, közvetlenül a helyi térre. A komplexumhoz tartozik egy étterem, Panzió, vendéglátás, nagy nappali, valamint egy élelmiszer-áruház. Pihenjen fitneszközpont áll szemben a jég illeszkedik kryokomor...

Hozzászólások(0) Látogatottság (22759x) Több...


Szallas Banska Bystrica

Szallas Banska Bystrica

Banská Bystrica szintén kerületi városok és a regionális városok Besztercebánya megyében. Kiterjeszti a közepén a Szlovák Köztársaság, Szlovák közepén Pohronie a régióban. Található egy egészen Felső-Garam Zvolenskej medence.

A város figyelemre méltó annak építészet, a kultúra és a történelem. A központ tartozik a város nevezetességeit megőrzése rezerváciám. A domináns eleme a történelmi város a város vár, kiterjesztve közvetlenül a téren. A lenyűgöző város nevezetességei közé tartozik a templom a Nagyboldogasszony, Szűz Mária, Szent Jobb kápolna Barbara, a védőszentje a bányászok, egyedülálló oltár Pál mester Lőcsei az SNP téren kiterjed Cathedral of St. Francis Xavier, az érdeklődés a felújított városháza vagy történelem dýchajúce régi házak tartozó lakosok Benického Főoldal vagy Thurzová dom, és a város is található, impozáns város óra torony. Történelmi emlékek is kívül található a város központjában Tihanyovský kastély, kúria Bárczyovský és Kaštieľ Radvanských. Színház kedvelői ellátogathatnak a város az Állami Operaház, a színház a Passage vagy bábszínház, mely meglátogatja őket, hogy élvezetes művészi élmény.

A természet szerelmesei és a hosszú sétákat is okúzlení Városok Banská Bystrica, valamint annak környékén. Van egy víz vályú Rakytovej völgyben szolgáló splavovanie fa, kő szökőkút közepén, sziklás kilátás füves Ždiar ismert kis Szlovák Paradicsom, ahol lehet böngészni a határ a sziklák és az ősi fák. Is egy érdekes látogatást tett a bányászat a magyarázó járda Španej völgyben, amely elviszi a Bani a CIAS fárania. Szerelmeseinek csillagászat lesz érdekes, hogy látogassa meg a csillagvizsgáló Vartovke, amely egykor az őrtorony.

Lehet elhelyezni a lakosztályokban, penziónoch, nyaralók valamint hoteloch nem közvetlenül a város Banská Bystrica az ő, vagy a csodálatos környezetben. A látogatás a történelmi városban is kielégítik a legigényesebb utazó és szállást biztosítani nekik egy kis szünetet, és lazítson a gyönyörű környezetben a Banská Bystrica.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt