1 szállás

Szallas Kysuce


Windstille

Windstille

Ár tól

5€

Szállás Oščadnica, Szlovákia-Snow Paradise Veľká Rača, 8-10 fő részére.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8646x) Több...


Szallas Kiszuca

Szallas Kiszuca

Kiszuca régió kiterjesztése az észak-nyugati részén, Szlovákia határán a kerület Čadca és Kiszucai New Town. A régió határait Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal, így határán fekszik, három országban.

Ha ellátogat a régió töltheti el szabadidejét kellemes Rekreációs Központ Family Resort, található központjában Veľká Rača falu közelében Oščadnica. Amikor meglátogatja ezen a területen lehet mászni a mászófal, wellness látogatás vagy golfozni. A területen lehetőségeket kerékpáros és gyalogos. A turisták választhatnak a különböző turista útvonalakon, például útvonal Turzovka- Raková, útvonalak Kysucký ritkaságok, mint a Živčáková hegyi vagy nyom tanösvény Nagy RAC. Kiszuca elősegíti a turizmus fejlesztése, hiszen évente szervez olyan eseményeket, mint a távoli kapcsoló Kiszucai Himalájában vagy túrázni együtt gyalog. Télen Kysuce lehetőség síelni a síközpontok Snowparadise Oščadnica Velka Raca, Ski Makov, Klokočov vagy Raková.

 

Kiszuca érdekes is a történelem, van egy szép eredeti ház és tanya Vrchrieke, a jelek a népi építészet, kastély Oscadnica egyedülálló fa harangláb a faluban Greguše- Makov. A régió számos emlékkép ősi otthona kiemelkedő írók és színészek, mint a született Jozef Korona a Staškov és Jan Születési hely Palárika a rák. A régió számos vallási emlékek, mint például Marian zarándokhely Živčáková, és a Kálvária templom Oščadnica, plébániatemplom Szent Bertalan plébániatemplom vagy mennybemenetelének temploma a Turzovka.

Amikor meglátogatja ezt az érdekes régió, akkor marad a kellemes és kényelmes panziók, fizetővendéglátó-helyek, villák, apartmanok, szállodák, panziók és magán, hogy az Ön számára szolgáltatásokat a legmagasabb szinten.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt