1 szállás

Szallas Stredné Považie

Apartmány Schotte

Apartmány  Schotte

Ár tól

13€

Hozzászólások(0) Látogatottság (19900x) Több...


Szallas Stredne Povazie

Szallas Stredne Povazie

Mid Povazie régió kiterjedő Szlovákia nyugati részén. A központ a régió a Vág folyó képező tengelye ezen a területen. A régió körül a Fehér-Kárpátok nyugati, déli részén a Kis-Kárpátok és a keleti Strážovské dombok és Považský Inovec.

A régió kiváló feltételeket túrázás és a kerékpározás. Nyáron ez egy érdekes sor a vízi sportok és síelni. Túrázásra kiváló körülmények és számos túraútvonal, a védett területen Strážovské dombok, a Fehér-Kárpátok, valamint a Kis-Kárpátok. A hosszú túrák látogatók pihenhetnek a gyógyfürdőben Trenčianske Teplice, ahol kénes vize gazdag jótékony hatással mozgászavarok vagy reuma. A látogatók pihenhetnek kényelmesen még a legfiatalabb szlovák Fürdő Pöstyén található csúcsán Javorníky. A gyerekek szórakozhatnak a víz a Zöld New Town Vágon, szórakoztató nyári azzal a lehetőséggel élő kabinok a táborban.

Történelem buffok a régió kap a látogatás Trencséni vár, kastély Beckovského vagy Csejte vára és más kastélyok, kúriák és fontos régészeti lelőhelyek. Lenyűgöző az a látogatás, a városi védelmi Trencsénben, amely várja a látogatókat a város kapuit, torony-szerű szerkezet származó, 15. századi római felirat a Castle Rock vagy protestáns templom barokk stílusban. Kulturális élmény minden látogató látogat a Városi Képtár és Galéria Miloš Alexander Bazovského.

A régió is szervez egy sor esemény, amely garantálja a szórakozást. Minden évben a fesztivál jóléti trencséni és Topfest fesztivál.

Amikor meglátogatja ezt magával ragadó régió töltheti éjszakát egy kényelmes és kellemes szállást. Közel Považí vannak panziók, hotelek és házak, valamint sok más érdekes szállás

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt