0 szállás

Szallas Nízke Tatry
Szallas Alacsony-Tátra

Szallas Alacsony-Tátra

Az Alacsony-Tátra 100 km hosszú hegyvonulat húzódik kelet-nyugati irányban, melyeket két nagy szlovák folyó Vág és a Garam. Alacsony-Tátra is jelölt a ​​régió és a második leglátogatottabb turisztikai terület a Magas-Tátrában.

turisták, amikor ezt a gyönyörű vidéket örömére hosszú túrákat túraútvonal vezet a gerinc a Chopok és Čertovica, amely egy csodálatos kilátás nyílik a völgyben az Alacsony-Tátra. Ezeken a túraútvonalak is érdekes útvonalak az egész völgy Bystrej, Mýte Ďumbierom Tale, átlátszó vagy Deményfalvi-völgy, ahol fekszik, a híres barlang a szabadság, a leghosszabb barlang komplex Szlovákiában. A területen van még számos állami természetvédelmi és az egész terület tartozik az Alacsony-Tátra Alacsony-Tátra Nemzeti Park.

Sport szerelmesei az Alacsony-Tátra számos érdekes ötleteket, hogyan töltik szabadidejüket. Amellett, hogy a hegyi túrázás Télen síelés a híres síközpont Jasna, Liptószentmiklós, Mese, vagy a másik.

gyerekek, amikor a régióba látogató Maradj Aquapark Bešeňová, a víztározó Litvánia Mara vagy Aquapark Liptovsky Mikulas. Élményfürdők kínál számos diák, akkor garantált a szórakozás és a kellemes pillanatokat.

Történelem buffok lesz ebben a régióban a Szent Miklós-ből 1280-ben épült gótikus stílusban, az egykori jezsuita templom, vagy akár impozáns építés kerület House, Pongrácovskej kúriák valamint számos más érdekes épület házak található Liptovsky Mikulas.

Amikor meglátogatja ezt szemet gyönyörködtető idegenforgalmi területen, a látogatók választhatnak, hogy felfüggeszti a különböző szálláshelyet. A területen vannak szállodák, panziók, hotelek, vendégházak és apartmanok és házak.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt