1 szállás

Szallas Veľký Meder


Apartmánok Šarlota

Apartmán Šarlota

Ár tól

10€

Új apartman házat hat kétágyas lakosztály (prísteľku) saját fürdőszobával, konyhasarokkal, egy LCD TV-vel és teljes felszerelés is... Minden apartman tartalmaz egy erkély vagy terasz tartozik. A lehetőség grillezésre, ül alatt 3 altánkami 10 árovej kert, me...

Hozzászólások(0) Látogatottság (8895x) Több...


Szallas Veľký Meder

Szallas Veľký Meder

Nagy Meder fürdővárosban található a kerület Duna szerdán a nagyszombati régió, fekszik a Duna-medencében, a dél-Csallóközben. Város egyik idegenforgalmi központja a dél-nyugati részén, a szlovák, a mely szintén hozzájárult a helyen van, mindössze 65 km-re Pozsonytól mindössze 10 km-re a magyar határtól.

Meder nagy a látogatók érdekes Sport és szabadidő , valamint számos történelmi emlékek. Pihenés és gyógyító hatása, amennyiben ez a fürdőváros főleg geotermikus víz ugrott két forrásból, amely jótékony hatással van kezelésére ízületi betegségek, gerinc izmos , és hozzájárul a teljes regeneráció organizmus.

A fő idegenforgalmi központja a Nagymegyer termálfürdő Thermal Corvinus . Pool nyújt a különböző fedett és szabadtéri medencékkel, valamint wellness szolgáltatások. A komplexum a termálfürdőtől közelében található Oak Park, amely lehetővé teszi, hogy pihenjen a gyönyörű környezetben. A gyermekek számára a medencében felejthetetlen látogasson Tarzánie. TARZANIA a teljes hossza 671 méter a leghosszabb kötél park Szlovákiában. Kötél Park áll kötél akadályokat, amelyek felfüggesztették az összeg akár a fák, vagy mesterségesen épített oszlopok.

Szerelmeseinek egyéb sportok a Nagymegyer lehető sporthorgászat kerékpáros vagy .

Érdekes is marad sóbányák Hotel Spa és Wellness Orchid . A sóbánya épül természetes tömbökben só Lengyelországból és Pakisztán sóbánya és a padló kiömlött só Holt-és az Adriai-tenger . Maradjon a sóbánya gyógyító hatással van a légúti fertőzések, asztma, allergia különböző eredetű, krónikus orrfolyás, bőrgyógyászati ​​betegségek, emésztőrendszeri, és az enyém is gyorsítja a sejtek anyagcseréjét, segít lebontani a zsírlerakódás és a narancsbőr.

Szerelmeseinek turizmus közel-felárak Dam bősi , mely a sétahajózás és a Nagy Meder is a kiindulópontja az ösvény Číčovské holtág .

Üzletünk ebben a városban A történelem szerelmesei. A város akkor látogasson el római katolikus templom. Nicholas 1900-ban, illetve kápolna Hétfájdalmú Szűzanya 1910 Egyedülálló látvány klasistická kastély a 19. században és látnivalók is megemlékező szobor Béla Bartok Matthias Corvin . Azokban az években 1946-1948 volt elrendelve a pillér, deportáltak és kitelepítettek. A város az emlékmű a hősök az I. és II. A második világháború temető és a 5000-6000 szerb és montenegrói hadifoglyok a második világháború.

Nagy Meder, évente látogatják a nagy forgalom, különösen ösztönözte az szálláshely-szolgáltatás. Olcsó szállás látogatók megtalálják a medence körül és körül ezt a gyönyörű várost. A városban sok panziok, maganszallasok, szallodak.

A legkényelmesebb nyári vakáció a víz biztosítja maradsz a dél-szlovákiai Nagymegyer. Szállás a régió biztosítja nyugodt és kellemes perceket töltött a gyönyörű környezetben.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt