1 szállás

Szallas Banská Štiavnica

Ubytovanie Banská Štiavnica - Chalupa Štefultov

Ár tól

0€

Ez a szállást kínálunk szállást, a varázslatos környezetben, a Štiavnických-hegységre. Csendes, nyugodt helyen, a község határán csak élvezi a kellemes Štefultov és neveľkej az új energia. A nagy előnye, hogy bérleti díj a teljes ház, amelyek tartozik, és a...

Hozzászólások(0) Látogatottság (16590x) Több...


Szallas Selmecbánya

Szallas Selmecbánya

Selmecbánya bányaváros közepén húzódik szlovák. A város a megyeszékhely, a Besztercebányai kerületben, központjában található Selmeci-hegység. Az attribútum bányaváros Selmecbánya megkapta a bányászati ​​lezajlott itt a múltban. Banská Štiavnica meg is vezető arany-gyártó Európában.

A kerületi város számos kulturális, történelmi és természeti látnivalók, és minden látogató, hogy látogassa meg. Egy érdekes tulajdonsága a Szlovák Bányászati ​​Múzeum és a Bányászati ​​Múzeum a természetben, ahol megtekinthetjük a rövid film a bányászat és a kitevők használt bánya a múltban. A város is egy galériát a Josef Kollár kínál kincsei az ősi művészet. Szerelmeseinek kastélyok található Banská Štiavnica régi és új Castle tartalmaz érdekes kiállítást. Bevonása a látogatás Banská Kálvária magasodik a város fölé. Kálvária kiterjed éles hegy, és egy komplex egyházi barokk templomok és kápolnák. Kellemes a séta a légzési a Szentháromság tér és a Fő utca a Trotuar, szokatlanul magassága a járda. A turisták kap az jön, hogy túrázni, hogy a legfelső Sitno, ahol van egy csodálatos kilátás nyílik az egész régióban. A legegyszerűbb az, kimenet a tetején a tó Počúvadlo, felső részén található. Érdekes is túrák Tajchom, ami nagy mennyiségben vannak Banská Štiavnice. Tajch tele vannak esővíz, ami a múltban volt, gyűjteni, és a munkagépekhez.

Amikor meglátogatja ezt az egyedülálló várost, akkor marad a szállodák, panziók és családi házak, melyek közül sok lélegezni történelem és épülnek a régi stílusban. Amikor meglátogatja ezt a várost, úgy érzi, mintha már utazott az időben, és ők voltak a múltban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt