10 szállás

Szallas Banská Štiavnica

Hétvégi házak Hron

Chata Hron

Ár tól

15€

A Hron Panzióban, Počúvadloban kínálunk szállást. A Hron Panzió a Selmeci-hegység szívében található, néhány száz méterre a Listening-tótól.

Hozzászólások(0) Látogatottság (1660x) Több...

Hétvégi házak Lodiar

Chata Lodiar

Ár tól

15€

A Lodiar üdülőház a selmeci dombok gyönyörű környezetében, a Sitna lábánál (1009 m tengerszint feletti magasságban) található Selmecbánya egyik legnagyobb tava közelében - Počúvadliansky tó.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2120x) Több...

Penziók Kachelman

Penzión Kachelman

Ár tól

78€

Kényelmesen berendezett vendégház, Selmecbánya központjában kielégíti a berendezések még a legigényesebb vendégek.

Hozzászólások(0) Látogatottság (9154x) Több...

Szállodák Salamander

Hotel Salamander

Ár tól

48€

Három csillagos szálloda található, a közepén az egyik legszebb és Salamanderse nejzajímavějších-Bánské Evropě měst Selmecbányai. 1993-ban ez volt a város, az eszköz és a přírodního kulturního světového dědictví UNESCO beiratkozott.

Hozzászólások(0) Látogatottság (10893x) Több...

Penzion Resla pri Klopačke

Resla Residence

Ár tól

110€

A Resla Panzió Klopačka közelében található Banská Štiavnica központjában, a Klopačka bányászati történelmi épület közelében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2841x) Több...

Szállodák & Penziók Grand Matej

Hotel & Penzión Grand Matej

Ár tól

65€

Szálljon meg egy kellemes 3 csillagos szálloda wellness. 

Hozzászólások(0) Látogatottság (3215x) Több...

Penzion na Kopci

Penzion na Kopci

Ár tól

48€

A Banská Štiavnica dombon található vendégház évek óta sok ember számára ismert. Szakszerűségünk gasztronómiai élménnyel, valamint kellemes szálláslehetőséggel büszkélkedhet a város legszebb kilátásaként.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4113x) Több...

Szállodák Bristol

Hotel Bristol

Ár tól

0€

. Normandiában az osztrigatelepek működtetése először a halászok feladata volt.. .

Hozzászólások(0) Látogatottság (3636x) Több...

Szállodák Grand Matej

Hotel Grand Matej

Ár tól

0€

A szálloda tágas és kényelmesen berendezett szobákat kínál, amely kényelmet biztosít az üzleti vendégek, turisták, síelők, üzleti utazók és családok gyermekekkel. Van egy összesen 41 szobát, 34 kétágyas, 4 egyágyas szobával és 3 apartmannal. A legtöbb szoba...

Hozzászólások(0) Látogatottság (7831x) Több...

Ubytovanie Banská Štiavnica - Chalupa Štefultov

Ár tól

0€

Ez a szállást kínálunk szállást, a varázslatos környezetben, a Štiavnických-hegységre. Csendes, nyugodt helyen, a község határán csak élvezi a kellemes Štefultov és neveľkej az új energia. A nagy előnye, hogy bérleti díj a teljes ház, amelyek tartozik, és a...

Hozzászólások(0) Látogatottság (20047x) Több...


Szallas Selmecbánya

Szallas Selmecbánya

Selmecbánya bányaváros közepén húzódik szlovák. A város a megyeszékhely, a Besztercebányai kerületben, központjában található Selmeci-hegység. Az attribútum bányaváros Selmecbánya megkapta a bányászati ​​lezajlott itt a múltban. Banská Štiavnica meg is vezető arany-gyártó Európában.

A kerületi város számos kulturális, történelmi és természeti látnivalók, és minden látogató, hogy látogassa meg. Egy érdekes tulajdonsága a Szlovák Bányászati ​​Múzeum és a Bányászati ​​Múzeum a természetben, ahol megtekinthetjük a rövid film a bányászat és a kitevők használt bánya a múltban. A város is egy galériát a Josef Kollár kínál kincsei az ősi művészet. Szerelmeseinek kastélyok található Banská Štiavnica régi és új Castle tartalmaz érdekes kiállítást. Bevonása a látogatás Banská Kálvária magasodik a város fölé. Kálvária kiterjed éles hegy, és egy komplex egyházi barokk templomok és kápolnák. Kellemes a séta a légzési a Szentháromság tér és a Fő utca a Trotuar, szokatlanul magassága a járda. A turisták kap az jön, hogy túrázni, hogy a legfelső Sitno, ahol van egy csodálatos kilátás nyílik az egész régióban. A legegyszerűbb az, kimenet a tetején a tó Počúvadlo, felső részén található. Érdekes is túrák Tajchom, ami nagy mennyiségben vannak Banská Štiavnice. Tajch tele vannak esővíz, ami a múltban volt, gyűjteni, és a munkagépekhez.

Amikor meglátogatja ezt az egyedülálló várost, akkor marad a szállodák, panziók és családi házak, melyek közül sok lélegezni történelem és épülnek a régi stílusban. Amikor meglátogatja ezt a várost, úgy érzi, mintha már utazott az időben, és ők voltak a múltban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt