2 szállás

Szallas Záhorie

Ubytovanie Holíč - Kopčany

Ubytovanie Holíč - Kopčany

Ár tól

7€

Szállás multi-mode Árpád Kopčany az épület központjában. A szálláshely 7 szobával rendelkezik. Előtt az épület parkoló, zárt udvarban parkolási lehetőség. Kopčany 4 km-re található Holíča, 10 km-re a vitriol, 28 km-re Senice.

Hozzászólások(0) Látogatottság (41893x) Több...

SAMAR SR s.r.o.

SAMAR SR s.r.o.

Ár tól

6€

Szállásunk van egy nagyszerű helyen, a központ Malacky, a nagy házban található. A belső terek a modernül berendezett, minden szobában TV-vel és WIFI, hogy úgy érzi, mint najpríjemnješie a vendégek. A szállás terheli egy nagy udvar, amely a parkolási lehető...

Hozzászólások(0) Látogatottság (34329x) Több...


Szallas Zahorie

Szallas Zahorie

Záhorie régió található, a Szlovákia nyugati részén. A régió határolja az északi Myjava hegység és a Fehér-Kárpátok és a Kárpát-hegység keleti miniatűr.

Region érdekes mennyiségű látnivalók találhatók itt. Van egy érdekes látogatást várak vagy romok a régióban terjed vár Devin, Pajštúnska Castle, Castle Úszás, galíciai vár vagy több zár, mint a nagy kastély Leváre. Van még számos emlékmű szobák és múzeumok, mint a Múzeum Generálka Milan Stefanik Košariskách. Az egyházi műemlékek közé tartozik a több templom, köztük a Bazilika Hétfájdalmú Szűzanya kápolna Sasvár vagy Máriavölgy található a legrégibb zarándokhely Szlovákiában. A régióban is vannak technikai műemlékek, mint például a Bata Canal Skalici vagy Mills Brothers Pilárikových a Skalici. A területen van még zsidó emlékek, mint például a zsinagóga Malacky vagy Habánských udvar és múzeum Nagy Levároch. A népi építészeti emlékek a Művelődési Ház Skalici vagy népi építészet az úszás Petri képviselte a tanya.

turisták lesz lelkes változatos és sokszínű természet Zagoria. Három védett terület Záhorie Malé Karpaty, Fehér Kárpátok, a nemzeti természetvédelmi és védett terület. Egyedülálló látogatás Pískovce Sanberk a Devínska mare, helyszín, ami gazdag neogén fosszíliák.

turisták edzhetnek a régióban nyáron Golf Park, amelynek székhelye a Malacky vagy télen a síközpont Pezinská Babe. A gyerekek az örömben látogató Zólogickej kertek Pozsonyban és pihenés minden látogató számára biztosan biztosít fürdő üdülés Smrdáky.

Jól fejlett a turizmus is támogatta a szálláshely-szolgáltatás ebben a régióban magas szinten. Számos nyújt, hotelek és szállodák. A látogatás a régió lesz felejthetetlen mind a kis és nagy a látogatókat.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt