9 szállás

Szallas Orava

Penziók Borky

Penzión Borky

Ár tól

9€

Vendégeit az egyedülálló lehetőséget, hogy időt příemné Borky Panzió Szlovákia északi részén a Oravě.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8901x) Több...

Apartmánok u Paťka

Apartmán u Paťka

Ár tól

56€

A Pačka apartman Zuberec csendes külvárosában található, a Nyugati-Tátra legszebb részén - Roháč.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3240x) Több...

Hétvégi házak Emka

Chata Emka

Ár tól

84€

A ház kínál kényelmes szállást gyönyörű környezetben a Emka árva természeténél fogva utcán Kubin faluban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4305x) Több...

Szállodák Gobor ***

Hotel Gobor ***

Ár tól

40€

Pihenjen a gyönyörű környezetben, a helység szélén az üdülőterületen ismert termálvizes medencével (két Campus-a modern aquaparkkal és az eredeti pihenő medence) finomítók árva vidék Vitanová Oravice, kellemes hangulat.

Hozzászólások(0) Látogatottság (5032x) Több...

Privát Pavlová

Privát Pavlová

Ár tól

7€

Ház a faluban az a hegyfokot Habovka Pavlová-Roháče Nyugati Tátra. Közel az USA-ban van, hogy a Bölényfalu/Zuberec és a Roháče-hegység, ahol megy, síelési lehetőség, túrázás, vagy látogasson el az Árvai falu Múzeuma. Bizonyára élvezni fogja az Aqua Park Ora...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9291x) Több...

Penziók Pribiskô

Penzión Pribiskô

Ár tól

89€

A családi kézben lévő vendégház található egy szép csendes környezetben, a Brestovej – egy része a Roháčskeho legfőbb podhorskom fésű lábánál. Vendégház a falu Zuberec kívül helyezkedik el.

Hozzászólások(0) Látogatottság (9836x) Több...

Ubytovanie Vitanová, Penzion Sabinka

Ubytovanie Vitanová, Penzion Sabinka

Ár tól

10€

A panzió szállást 3 kétágyas és 1 Sabinka kétágyas szoba. Minden szoba rendelkezik saját vizesblokk. Egy társalgó áll rendelkezésre, valamint egy jól felszerelt konyha. Parkolás zárt udvarban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (12660x) Több...

Hétvégi házak Ivka

Chata Ivka

Ár tól

30€

A ház található, a festői falu Lestino Blogok, amely učupená a gyönyörű Hill ingyenes (1611 m n. m.) és Kubínskych (a kelták egykori székhelye) rock kertek közelében. Dolný Kubín van 4 km-re található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8123x) Több...

Penzion Leštiny

Penzion Leštiny

Ár tól

40€

Néztem a hegyek, festői falu Dolný Kubín Choč hegyek között, a fenséges Chočom, és a kijelző alatt a nagy (1611 m) a bázis Prešovi faluban, 6 km-re az alsó árva régió Dolný Kubín.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3966x) Több...


Szállás Orava

Szállás Orava

az Orava jól, Orava egészséges ...

... énekelni a híres népdal. Ez igaz a mai napig. Árva az egyik legszebb vidékén Szlovákiában. Található az északnyugati országrész, és ez szép tájai hegyek és völgyek. A látogatók kínálnak egész évben. leghíresebb látványossága , míg kulturális emlékmű a Árva vára, ami emelkedik egy magas szikla fölött a folyó Orava. Ezen túlmenően azonban, hogy a Árvai Árvai Falumúzeum Zuberci , amely ki van téve, hogy több, mint 50 különböző történelmi épületek, főleg a fa, valamint egy vízzel malom.

túrázás, síelés vagy evezés? Válasszon.

Azoknak, akik kedvelik gyalogos vagy kerékpáros Orava több tucat túraútvonal és kerékpár utak a nemzeti parkban Nyugati-Tátra - Stag , ahol csodálatos kilátás nyílik a Orava hanem Árva Beszkidek . Miután egy megerőltető hegyi túrázás, akkor frissíthetjük a termálfürdő Oravice vagy az Árva gát. És közben az Árvai gát, akkor látogasson el a szigetet Slanický , mely az eredeti, fából készült templom az egyetlen emléke egy elárasztott falu.

is a turisták számára, akik keresik az extrém élmények Orava van valami kész. Egész évben lehet a folyón tutajon Árva , ahogy őseink évszázadokon át. Télen, akkor minden befordul síközpontok , mint Janovky , Milotín , Leégett vagy Kubinska hola .

Körülbelül

tapasztalat, akkor ossza meg barátaival vacsora a szálloda vagy panzió. Szállás Orava csak ajánlat olcsó panziók vagy nyaralók , hanem szállodák a három vagy négy csillag. Válassza ki a megfelelőt, akkor rajtad áll.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt