3 szállás

Szallas Zvolen

Ubytovanie Zvolen - Szalláshélyek Zvolen

Ubytovanie Zvolen - Ubytovňa Zvolen

Ár tól

12€

Szállást az utcán kapacitása 100 ágy Hronskej lehetőséget nyújt a hosszú távú és rövid távú szállást, megfelelő áron. A hostelben két részből, a munka- és turisztikai. A munka része a páholyok érhetők el 4 cellás posteľovými szobával rendelkezik, melyekb...

Hozzászólások(0) Látogatottság (96277x) Több...

Penziók Club

Penzión Club

Ár tól

35€

Guest House Club található, egy csendes helyen, csak egy 5-perces sétára a Zólyom központjában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (22911x) Több...

Szalláshélyek Barepo

Ubytovňa Barepo

Ár tól

11€

Turisztikai hostel, ahol lehetőség van saját ételek elkészítésére a teljesen felszerelt konyhában. Kínálunk szállást 2 és 3 ágyas szobákban vagy apartmanokban, televízió minden szobában.

Hozzászólások(0) Látogatottság (13533x) Több...


Szallas Zvolen

Szallas Zvolen

Zvolen a város déli részén Zvolen-medence összefolyásánál a Garam és Slatina. A város a megyeszékhely található Banska Bystrica régió és az egyik legrégebbi város Szlovákiában.

A város számos történelmi emlékek, amelyek tartalmazzák Elhagyatott kastély vagy a Zólyomi vár. Elhagyatott kastély egy régi kastély komplex, amely ki van kapcsolva, hogy egy kiválasztott származik a 12. században. Zvolen vár nemzeti műemlék társkereső 1360-1382 és bérel Szlovák Nemzeti Galéria. Közel zólyomi vár is jó Niva, vagy akár Dobronivský várat, amely a romok egy gótikus kastély található és a közeli faluban Podzámoček. Az érdekes történelmi emlékek szavazott közé tartozik a római katolikus Szent Erzsébet templom nyúlik vissza, 1244 és a protestáns egyház a Szentháromság.

A leglátogatottabb van Zvolen, zólyomi vár napig tartott júniusban vagy hétvégén vonzó színházi hogy zajlik a novemberi hétvégén közel a történelmi dátum 17.11. A fesztivál asszociálunk az alternatív művészet.

Minden látogató szavazott érdekes látogatást páncélozott vonat, páncélozott vonattal, melyet néha a második világháború használt páncélozott harci támogató eszközökkel, amelyek megvédik szakaszain vasútvonalak előtt a Tekergők.

Csak 3 km-re északra, a város központjában van arbotreum Pine Mountain, ahol megtalálható több mint 1000 féle különböző fafajok és 600 fajta rózsa és más növények. Egy hosszú séta után, a látogatók pihenhetnek a szaunában, vagy egy masszázst a városban plavárni. A területen a városi medencék, a látogatók élvezhetik egy 25 méteres úszómedence és két gyermekmedence.

Ha ellátogat a történelmi város, a látogatók maradni panziók, vendégházak, szállodák, minőségi szolgáltatásokat nyújtson. A látogató ezen vidéki város gazdagítják a történelem ismerete és garantálom, hogy pihenjen egy kellemes környezetben.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt