1 szállás

Szallas Dolný Zemplín

Ubytovanie Trnava-Modranka, Ubytovanie PMB

Ubytovanie Trnava-Modranka, Ubytovanie PMB

Ár tól

0€

Kínálunk szállást, kellemes környezetben Modranke, üzleti, Johns Manville és Peugeot közelében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (26179x) Több...


Szallas Alsó zempléni

Szallas Alsó zempléni

Alsó zempléni térség kiterjesztése délkeleti részén Szlovákia. Az Északon a régió a régió Horný Zemplín, nyugatra Kassa régióban. A keleti, a régió ukrán határ és a déli oldalán a magyar határtól, ami azt jelentette, hogy ezek a nemzetiségek is előfordulnak a régió Alsó Zemplén.

A régió található, a síkság és északon határolja hegyláncok a Nyugati-Kárpátok és Vihorlatské hegyekre. Hála ezeknek a geomorfológiai teljes területe látogatható minden évben vonzza leginkább a turistákat városnézés Sninský kő található Vihorlatské hegyekben. Érdekes az is a fő áramlási a Bodrog, amely egy torkolatánál Latorice és Ondava.

központja a régió vízi terület Zemplínska végtelenség, a szlovákok gyakran nevezik szlovák tenger. Ez a terület vonzza a turistákat, különösen a vízi sportok. Fürdés különösen alkalmas Vinianske látogasson el a tó, vagy medence a falu Kaluza.

Dél-terület a régió híres tokaji borvidék, köszönhetően a tokaji bor.

Történelem buffok elvarázsol Brehovský látogasson el a kolostor, vagy látogasson el a fatemplomok, szakrális műemlékek Oroszországban található Bystrom vagy Inovec. Tartósított román rotunda, a látogatók megfigyelni Michalovce, ahol szintén történelmi zóna, amely magában foglalja a római katolikus és a görög katolikus egyház. Interesante történelmi zónák is megtalálható Trebišove, ahol a kastély Paric római katolikus templom látogatása a Szűz Mária, illetve a pálos rendiek kolostorának. A látogatók ezt a gyönyörű régió vonzza a látogatás Zemplén múzeum Michalovce, a Múzeum és a Museum of the Royal Chlmec gitárok Sobrance.

Amikor meglátogatja ezt a lenyűgöző régió tölteni az éjszakát csodálatos szállodák, panziók, hotelek és házak közvetlenül a városközpontban vagy a meghitt hangulatú a környező falvakban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt