7 szállás

Szallas Piešťany

Dobré ubytovanie

Dobré ubytovanie

Ár tól

13€

Szállás központjában található Pöstyén. A szobák műholdas TV-vel rendelkeznek. Van egy teljesen felszerelt konyha, biztonságos adatvédelem. Külön bejárattal.

Hozzászólások(0) Látogatottság (35934x) Több...

Penziók Modrovka Piešťany

Penzión Modrovka Piešťany

Ár tól

10€

Modrovka ingatlan. "Tulajdonság megfelelő részére egy széles körű az ügyfelek, és itt mindenki megtalálja, amire szüksége van." Várjuk látogatását, Marta Masárová.

Hozzászólások(0) Látogatottság (18515x) Több...

Privát Centrum

Privát Centrum

Ár tól

10€

Hozzászólások(0) Látogatottság (8394x) Több...

Gasthaus Globus Trebatice Piešťany

Gasthaus Globus Trebatice Piešťany

Ár tól

9€

A szálláshelytől 6 km-re a Spa Pöstyén, Pöstyén, Szlovákia. Ingyenes Wi-Fi-vel és ingyenes parkolási lehetőséget kínál.

Hozzászólások(0) Látogatottság (11163x) Több...

Szalláshélyek Pilgrim

Ubytovňa Pilgrim

Ár tól

5€

A legolcsóbb szállás a környéken - már 5.50 € / fő. / éjszaka Szép és olcsó szállást biztosítunk a Sokolovcei családi házban dolgozóknak és turistáknak, 6 km-re Piestanytól. Kapacitás 15 fő, 6 szoba - 1 szoba 3 fő részére. , 3 szoba 2 fő részére. , 1 szoba ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (7284x) Több...

Apartmány Schotte

Apartmány  Schotte

Ár tól

13€

Hozzászólások(0) Látogatottság (9487x) Több...


Szallas Pöstyén

Szallas Pöstyén

Pöstyén fürdőváros és a megye székhelye található a régión belül a Trnava Nyugat-Szlovákiában. Ez a gyönyörű város található, az északi csúcsától a Duna menti síkság, a hegy alatt Považský Inovec.

Vigye a látogatók pihenni és a wellness-részleg és a történelmi emlékek megtekintésére. és érdekes módon a közelben Piestany, ahol fontos régészeti lelőhelyek. Spa található a keleti városrészben. Rugók meleg források, amelyek jótékony hatással poszt-traumatikus állapot, idegrendszeri panaszok és mozgásszervi megbetegedések. Pozitív hatása elsősorban a balneoterápia a gyógyiszap. Spa megelőző, kezelési és rehabilitációs hatások és az egész tested segít feltöltődhet.

Szabadidő és ellazít Pöstyénben biztosítják sétákat a gyümölcsösök Andrej Kmet, csodálatos spa park. Figyelemre méltó az is, egy látogatás a gát Napos part gazdag fészkek ritka madarak.

Pöstyén szervezett rendezvények száma a látogatók. Egy érdekes Piešťanský zenei fesztivál középpontjában a klasszikus zene vagy a nemzeti légügyi Days szervezett a repülőtéren.

A látogatók elsősorban szokatlan Múzeum látogatás Balneológiai leírja a történelem, a gyógy-, illetve a Hadtörténeti Múzeum. A város figyelemre méltó a szakrális és világi épületek. A legrégebbi spirituális klasistický műemlékek közé tartozik a Szent István király és érdekes volt, a barokk kápolna Nepomuki Szent János, melyet nem lebontották, és helyébe egy neogótikus kápolna a Jézus Szent Szíve. A korábbi kápolna megmaradt csak a kép a Nepomuki Szent János.

A kiválasztásnál Szállás közül választhat vendégéjszakák száma házak és szállodák, amelyek érdekes, szerkezetileg, valamint a berendezések és szolgáltatások. Látogatás Pöstyén bocsátkozik, és vicces minden látogató.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt