1 szállás

Szallas Dolný Kubín

Zemianska kúria

Penzión Zemianska kúria

Ár tól

54€

Zemianska kúria hotel vendégház található, egy gyönyörű helyen, Dolný Kubín alatt Chočom. Csendes helyen, a hegyek közelében Dolný Kubín között. Kiváló elhelyezkedése a nyugdíj lehetővé teszi egy széles körű kulturális, sport és a relaxáció. A környék érdem...

Hozzászólások(0) Látogatottság (5444x) Több...


Szallas Alsókubin

Szallas Alsókubin

Dolny Kubin a város a zsolnai régióban található az Árva régióban. Város vonzza minden látogató, gazdag történelemmel és gyönyörű természeti körül.

A kulturális látnivalók a város között volt megyeháza a Hviezdoslav téri evangélikus templom, vagy templom Alexandriai Szent Katalin. Míg járkálni a városban, akkor megfigyelhetjük a gyönyörű történelmi épületek Čaplovič bibliotéky városháza vagy állami iskola épült, 1894-ben is érdekes séta a oszlopsor Bridge, látogasson el a Memorial mentességet vagy a plakk Matušku John, a szerző a mai himnuszt. Dolny Kubin van egy város, amely nevéhez Paul országa Hviezdoslava, aki élt és dolgozott. A város ezért is emlékház, ahol élt, dolgozott és meghalt. Van is Hviezdoslav Múzeum. Érdekes az is a múzeum Florin házat, amely foglalkozik a diplomata, újságíró. Közel a város is a leglátogatottabb kastély Szlovákia Árva vára a 13. század.

Vicces egyelőre csak garantáló aquapark Aquarelax Dolny Kubin, mely számos látnivalót. Ez az egyedülálló víz projekt kínál számos medence felnőttek és gyermekek számára. Része a medence víz sün és diák.

A turisztikai látványosságok közé tartozik a terület körül a Nyugati-Tátra Roháče. A turisták is választhatnak a völgyben a Kis-Fátra, Choc hegyekben, vagy az Árva Magura, ahol megcsodálhatjuk a gyönyörű környezet és a természet. Van még számos kerékpárút, amelyek érdekesek vezető utak fel a csúcsra a környező hegyekre.

A látogatás során a város, akkor marad a páholyok, szállodák vagy panzió a városban, vagy a környező falvakban. Szállás ebben a gyönyörű környezetben lehet élvezni az időt töltött a városban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt