1 szállás

Szallas Levoča

Privát Miško

Privát Miško

Ár tól

60€

Ház található, közel a keleti ki, Szlovákia.

Hozzászólások(0) Látogatottság (6369x) Több...


Szallas Lőcse

Szallas Lőcse

Lőcse járási az Eperjesi kerület regisztrált a listán, a világörökség része. A város a főváros a régió szepesi, a turisztikai központja Szlovákiában.

Lőcse vonzza a látogatókat a benyomást kelti egy középkori város, amely elhagyta köszönhetően jól megőrzött falak. A legfontosabb műemléke a város a Szent Jakab a legnagyobb fából készült gótikus oltára a világ által létrehozott Pál mester. A műemléket, a második legnagyobb temploma Szlovákiában tartalmazó freskók a 14. században.

A sétát Levoči emlékezetes főként középkori tér, amely a legnagyobb Európában. Tér körül reneszánsz házak, a városháza és a templom barokk belső tér. A városháza is szégyen kalitka, érdekes történet és a történelem. A városháza a székhelye a Szepesi Múzeum tartozó Szlovák Nemzeti Múzeum. A városközpont különösen érdekes falak hosszú és 2,5 km széles, amely őt körülvevő világot.

A város vonzza a látogatókat események itt. A rendszeres események közé lőcsei Music Spring szervezte meg a felületet a márciusi és áprilisi, a Múzeumok Éjszakája, Pál mester Day vagy a karácsonyi piacokon.

Lőcse tartozik a zarándokváros római katolikus templom Marian tetején, ami a Bazilika Szűz Mária. A Bazilika hazánk egyik legrégebbi búcsújáróhely Kelet-Szlovákiában.

Lőcse vonzza a turistákat a maga túraútvonalak a környező hegyekre gerincek Lőcsei hogy a látogatók nyújt páratlan kilátás nyílik a Lőcse és környéke. Elégedett lesz és a szerelmesek a kerékpáros keresztül a kerékpáros utak vezetnek egész Levočskými hegyekben.

Ha meglátogatja ezt a történelmi nevezetességeket, akkor marad egy luxus szálloda vagy panzió központjában Sky, hogy felajánlja a legjobb szolgáltatást. Látogatás a város, a légzés történelem felejthetetlen lesz számodra.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt