1 szállás

Szallas Gemer


APARTMÁN***REVÚCA

APARTMÁN***REVÚCA

Ár tól

13€

Egész évben szállást a látogatók számára a város és a régió, a gömöri lakást. Kihasználják a Szállás Apartman Apartman *** NAGYRŐCEI JÁRÁS közben a szálláson, vagy üzleti útra. Novozariadený üdvözli, hogy egy tágas 3 szobás apartman egy napos parkoló, a b...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9025x) Több...


Szallas Gemer

Szallas Gemer

Gemer elbűvölő, festői térség kiterjesztése a Szlovákia déli részén. Régió kiterjed Magyarországra, és talán azért is, mert a kultúra és hagyományok ennek a nemzetnek, és megőrizze a régió Gömör. Régió két egész kerületek Revúca és Rimavská szombat és részben rozsnyói.

turistát vonz a térségben, különösen, látogasson el a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park, mellett a Nemzeti Park Murány fennsík. Nemzeti Park ismert számos veszélyeztetett faj az állatok és növények, valamint egyedülálló karszt topográfia. A déli részén a régió rejlik Szlovák-karszt Nemzeti Park, a barlangok és gödrök szerepelnek a listán a világ kulturális és természeti örökségének. Egyedülálló a világon ezen a tartományon Ochtiná hozzáértés és látogasson el jégbarlang. Egy érdekes tulajdonsága a régió 32 m hosszú cseppkő a barlangban Buzgó, amely az egyetlen szlovák bioszféra rezervátum az UNESCO védelme alatt.

A régió vonzó az idelátogatókat köszönhetően számos látnivaló. Vannak kulturális és történelmi emlékek, amelyek magukban foglalják a krasznahorkai vár, ahol van is egy mauzóleum Andrássy vagy romjai Murány. Eredeti élményt akkor látogasson el egy nagy kastély vadászat Betliari a gyönyörű park, vagy látogasson el a templomokat, hogy mi is a Gemerskej ág Gótikus út. Történelmi jelentőségű is fennmaradt történelmi központ Rimavská szombaton és Rozsnyón.

Nyáron, a látogatók jönnek, hogy hideg a mesterséges víztestek Tornala, a faluban vagy a forró tetején. Télen lehet síelni a Szlovák Paradicsomban, vagy a pályán Radzio.

Miközben a régióba látogató, akkor marad az elegáns szállodák, panziók vagy apartmanok, amely biztosítja kényelmét, és a magas színvonalú.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt