5 szállás

Szallas Prievidza

Penziók Maxim

Penzión Maxim

Ár tól

20€

. . . . . ). . . Van elektrosztatikus töltés (pl. üzemanyagfeltöltésnél)?. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (7896x) Több...

Chatka MAXIM

Chatka MAXIM

Ár tól

130€

. . . Háziállatot nem fogadunk. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (4374x) Több...

Ubytovanie v súkromí Luky

Ubytovanie v súkromí Luky

Ár tól

29€

Amikor Bojnice fürdővárosába látogat, szállást kínálunk egy újonnan megnyílt panzióban, a főúton, a Prievidzska utca 230/31-ben. Az utazás 10 perc sétára van a központtól. Látogasson el hozzánk a Facebookon is: Panzió Luky Bojnice vagy Bazosi: Magánszállás ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (5812x) Több...

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Ár tól

0€

Szállás- és étterem a Privigyei Sabbia Ristorante egy népszerű eszköz, amely gazdag választékát ételek, napi menü és szállást kellemesen berendezett szobákban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8749x) Több...

Ubytovanie Prievidza, Penziók Oáza

Ubytovanie Prievidza, Penzión Oáza

Ár tól

0€

Pension Oaza található, közel a nemzetközi repülőtér, a város Prievidza és történelmileg jelentős város Bojnice. Csendes környezetben, hanem az adott Park, prievidzského terek szórakozás és a oktatás, mely része a nyugdíj, a stílusos étterem kiváló minőségű...

Hozzászólások(0) Látogatottság (10135x) Több...


Szallas Prievidza

Szallas Prievidza

Prievidza egy kerületben található Trencséni kerület mindössze 63 km-re Trenčín. A város gazdag történelmi emlékekben, amelyek tartalmazzák az egyház a Szentháromság és a Nagyboldogasszony és a plébániatemplom Szent Bertalan apostol, aki eredetileg gótikus épület. Érdekes város egy mozdony raktárba, nagy vasútépítési dokumentum fejlesztése és a történelem szállítás vagy Hornonitrianske Bányászati Múzeum közelében található a város.

A szerelmesek a hosszú séták város kínál a hosszú sétákat a hatalmas parkerdő ami a faállomány KARASOVÁ Prielohy. Közeli Prievidze a Sebedražie egy vízi világ, a természeti szórakozási és pihenési üdülőhely, amely kínál látogatóinak pisztráng horgászat, miniatűr, éjszaka az indiai Tepee, sakkozni, vagy svédasztalos kalózhajó. A környék Prievidze különösen érdekes, hogy a környezete. A látnivalók közé tartozik egy séta a Podhradia a Cigla hol vannak a romok Grey Stone-t.

A kivételes van látogatása Bojnice kastély közelében található Prievidza. Bojnice kastély a legrégebbi és legjelentősebb műemléke található Szlovákiában és az első írásos emlékek nyúlnak vissza 1113. Egy szórakoztató látogatás egy adott nemzetközi fesztiválján kísértetek és szellemek, amelyek birtokában a vár a határon áprilisban és májusban

események olyan események, amelyekre szerveznek Prievidzi. Prievidza a látogatók Hornonitrianske szervez népzenei fesztiválok, amelyek szervezett Prievidzský park, megnyerő különösen folyosón kézműves eseményt szervezett, a Szabadság tér májusban vagy Prievidzský fair.

Ha meglátogatja ezt a gyönyörű várost, akkor marad egy szállodában, villa vagy a nyugdíj biztosítja a legnagyobb kényelmet. Látogatás a város és környéke lesz az Ön eredeti gazdagodása minden szezonban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt