4 szállás

Szallas Horná Nitra

Chatka MAXIM

Chatka MAXIM

Ár tól

150€

. . . Háziállatot nem fogadunk. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (12611x) Több...

Penziók Maxim

Penzión Maxim

Ár tól

40€

. . . . . ). . . Van elektrosztatikus töltés (pl. üzemanyagfeltöltésnél)?. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (20259x) Több...

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Ár tól

0€

Szállás- és étterem a Privigyei Sabbia Ristorante egy népszerű eszköz, amely gazdag választékát ételek, napi menü és szállást kellemesen berendezett szobákban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (14908x) Több...

Ubytovanie Prievidza, Penziók Oáza

Ubytovanie Prievidza, Penzión Oáza

Ár tól

0€

Pension Oaza található, közel a nemzetközi repülőtér, a város Prievidza és történelmileg jelentős város Bojnice. Csendes környezetben, hanem az adott Park, prievidzského terek szórakozás és a oktatás, mely része a nyugdíj, a stílusos étterem kiváló minőségű...

Hozzászólások(0) Látogatottság (16462x) Több...


Szallas Felső-nyitrai

Szallas Felső-nyitrai

Region Felső-nyitrai régióban vagy Hornonitriansky a szlovák régió kiterjesztése a Szlovákia nyugati részén, és a nagy része a Nyugati-Kárpátok.

Ez a régió vonzza a turistákat, köszönhetően érdekes környezet Felső-nyitrai-medence, amely abban rejlik, a medence, a Nyitra folyó szlovákiai fontos. Érdekes is túraútvonalak Sztrázsói a hegyekben, Mala Magura vagy a hegyekre ragyogás. A felső Nitra gazdag fauna és flóra, ezért nyilvánították védett terület és védett tájvédelmi körzet Ponitrie és Strážovské hegyekre. A leghíresebb látnivaló a régióban eleve Prepoštská barlang, árnyas fák védett a legfontosabb a Bojnická Lipa Mátyás király.

Történelem buffok fog a régió ellátogat a királyi várak Bojnice vagy szürke kő. Maradványok Gothic turisták megfigyelni a falak Diviacky Novo Vesko kastély és kulturális emlékek rangsorolja a templom Szent Miklós Poruba. A reneszánsz, hogy megőrizzék a kúriák és kastélyok Novdky, Pravenec vagy Zemianske Kostoľany valamint a város falai Bojnice. Jelentős történelmi emlék zónák elsősorban található a pestis, Bojnice valamint Nyitrán törvény.

A régió ismert a folklór és a népi termelés és események érdekes, ami évente szervezett. Fogyasztása a látogatás az Európa-bajnokság, a fúvószenekar és a gyerekek élvezni fogják a látogatást a fesztivál vámpírok és szellemek a kastély Bojnice.

Felső-nyitrai régióban is gazdag termál és ásványvíz források, amelyek székhelye Chalmová valamint Bojnice. A régióban számos víztestek, például víztározó a nyitrai egy érc vagy úszás strand Bojnice, ami szintén Zoo. Vonzza a látogatókat, hogy a régióban az elmúlt Handlová bányaváros, ahol az üdülőhely Remata.

Felső-nyitrai kínál a vendégek szállást kényelmes szállodák és panziók, valamint a romantikus nyaralók. A vendég ezt a gyönyörű vidéket elégedett lesz minden látogató, mert tele van a történelmi és természeti látnivalók.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt