4 szállás

Szallas Horná Nitra

Chatka MAXIM

Chatka MAXIM

Ár tól

150€

. . . Háziállatot nem fogadunk. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (11851x) Több...

Penziók Maxim

Penzión Maxim

Ár tól

40€

. . . . . ). . . Van elektrosztatikus töltés (pl. üzemanyagfeltöltésnél)?. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (19318x) Több...

Ubytovanie Prievidza, Penziók Oáza

Ubytovanie Prievidza, Penzión Oáza

Ár tól

0€

Pension Oaza található, közel a nemzetközi repülőtér, a város Prievidza és történelmileg jelentős város Bojnice. Csendes környezetben, hanem az adott Park, prievidzského terek szórakozás és a oktatás, mely része a nyugdíj, a stílusos étterem kiváló minőségű...

Hozzászólások(0) Látogatottság (15994x) Több...

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Sabbia Ristorante - Ubytovanie v meste Prievidza

Ár tól

0€

Szállás- és étterem a Privigyei Sabbia Ristorante egy népszerű eszköz, amely gazdag választékát ételek, napi menü és szállást kellemesen berendezett szobákban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (14476x) Több...


Szallas Felső-nyitrai

Szallas Felső-nyitrai

Region Felső-nyitrai régióban vagy Hornonitriansky a szlovák régió kiterjesztése a Szlovákia nyugati részén, és a nagy része a Nyugati-Kárpátok.

Ez a régió vonzza a turistákat, köszönhetően érdekes környezet Felső-nyitrai-medence, amely abban rejlik, a medence, a Nyitra folyó szlovákiai fontos. Érdekes is túraútvonalak Sztrázsói a hegyekben, Mala Magura vagy a hegyekre ragyogás. A felső Nitra gazdag fauna és flóra, ezért nyilvánították védett terület és védett tájvédelmi körzet Ponitrie és Strážovské hegyekre. A leghíresebb látnivaló a régióban eleve Prepoštská barlang, árnyas fák védett a legfontosabb a Bojnická Lipa Mátyás király.

Történelem buffok fog a régió ellátogat a királyi várak Bojnice vagy szürke kő. Maradványok Gothic turisták megfigyelni a falak Diviacky Novo Vesko kastély és kulturális emlékek rangsorolja a templom Szent Miklós Poruba. A reneszánsz, hogy megőrizzék a kúriák és kastélyok Novdky, Pravenec vagy Zemianske Kostoľany valamint a város falai Bojnice. Jelentős történelmi emlék zónák elsősorban található a pestis, Bojnice valamint Nyitrán törvény.

A régió ismert a folklór és a népi termelés és események érdekes, ami évente szervezett. Fogyasztása a látogatás az Európa-bajnokság, a fúvószenekar és a gyerekek élvezni fogják a látogatást a fesztivál vámpírok és szellemek a kastély Bojnice.

Felső-nyitrai régióban is gazdag termál és ásványvíz források, amelyek székhelye Chalmová valamint Bojnice. A régióban számos víztestek, például víztározó a nyitrai egy érc vagy úszás strand Bojnice, ami szintén Zoo. Vonzza a látogatókat, hogy a régióban az elmúlt Handlová bányaváros, ahol az üdülőhely Remata.

Felső-nyitrai kínál a vendégek szállást kényelmes szállodák és panziók, valamint a romantikus nyaralók. A vendég ezt a gyönyörű vidéket elégedett lesz minden látogató, mert tele van a történelmi és természeti látnivalók.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt