0 szállás

Szallas Malá Fatra
Szallas Kis Fatra

Szallas Kis Fatra

A régió magában foglalja a terület Fátra Kis-Fátra Nemzeti Park kiterjedő északnyugatra a festői Szlovákiában. A régió egy érdekes összeg szakadékok, szakadékok, karsztos képződmények, bralných gerincek és vízesések. A fő központja ebben a térségben Žilina, vagy Vrátna Terchová.

Turizmus a régióban kifejlesztett elsősorban a növény-és állatvilág, hogy létezik a régióban. A terület több mint 900 növény-és itt él a vidra, a hiúz, a medve, a fogoly, és itt is megfigyelhető a sasok vagy gravír. A turisták választhatnak a régióban a különböző túraútvonalak. Érdekes az a kimenetet Kriván, Big Rozsutec vagy látogasson el a védett természeti képződmények, mint a kristály barlang, Domašínsky kanyarog, Boříková tócsa vagy Šútovský epigenesis, érdekes pálya is a nevelési-kognitív járdán Jánošíkova terület.

sport szerelmesei, amikor ezt a varázslatos régió lelkesedés síelés a téli sí központok a visszaváltható és Martin botok vagy nyáron a lehetőségét, gyalogos vagy kerékpáros.

A régió gazdag történelmi múlttal és jelentős kulturális örökség. A látogatók megtekinthetik a romjai Lietava, Budatínsky Castle, Castle Strečno, Old Castle, Hričovský Castle Manor, vagy Radoľa Bytča vár, ahol ma is található az Állami Levéltár. További területek közé tartozik a történelmi műemlékek Loretto Chapel Sophia bosnyák, megfigyelő torony tetején Bobovec vagy a gyönyörű történelmi központjában Žilina.

Szórakozás és nyáron hűtésre, és biztosítja a látogatás a város fedett uszoda Zsolna és termálfürdő Stráňavy ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat.

Miközben a régióba látogató, akkor marad a festői vendéglők, romantikus szállodák, elegáns apartmanok és lakóházak. Maradj ebben a gyönyörű vidéket is kielégítik a legigényesebb látogatókat.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt