2 szállás

Szallas Prešov


Villa Bella - ubytovanie v súkromí

Villa Bella - ubytovanie v súkromí

Ár tól

12€

VILLA BELLA található a korábbi metropole, egy csendes területen, mintegy 3 km-re központjától, a város PrešovUbytovanie a Villa alkalmas gyermekes családok, házaspárok, valamint üzleti utazók számára, akik kedvelik a nyugodt és pihentető környezetben. Kezd...

Hozzászólások(0) Látogatottság (34007x) Több...

Turistická Szalláshélyek LABAK s dobrou polohou - smer Košice

Turistická ubytovňa LABAK s dobrou polohou - smer Košice

Ár tól

6€

Hostel szállása a regionális város Labak Eperjes határában. Mi található a Szepesi és Šariš, Eperjes kellemes környezetében. Turisztikai szobákat kínálunk, egy szekrény, egy asztal, egy kanapé és hűtőszekrénnyel felszerelt. A vendégek a tágas, légkondici...

Hozzászólások(0) Látogatottság (60234x) Több...


Szallas Eperjes

Szallas Eperjes

Eperjes Saris a metropolisz és a megyeszékhely Eperjesi található Szlovákia keleti részén. A városban található a Kassai-medence hegyekkel Slánske a keleti és a nyugati Sáros Highlands.

Eperjes Érdekes, hogy a látogatók mind nyáron és télen, mint a történelem szerelmeseinek, és a szerelmesek a turizmus és a rekreáció. Kultúra kifejlesztett egy magas szintű. Vannak Alexandra Színház Duchnoviča, • Klub és még sok más. Interesantní is látogasson el a Regionális Múzeum, vagy a Múzeum borok. A film szerelmeseinek találtak itt, vagy Cinemax Mozi Scala.

Ha meglátogatja a város mindenképpen látogasson el a Csillagvizsgáló és Planetárium, amely biztosítani fogja a gyönyörű kilátás nyílik a hagyományostól eltérő helyet. Pihenjen, amikor meglátogatja Presov biztosítják ül Prešovská szökőkutak és szökőkút.

Eperjes város gazdag történelmi emlékekben, hogy látható séta a város körül. Van egy gyönyörű épület Bosákova ház, amely ma már a bank Caraffova egykori börtön, ami több modern galéria vagy Park Kulturális és Szabadidő. Figyelemre méltó különösen templomok és katedrálisok, amelyek közé tartozik például, Cathedral of St. Nicholas, Evangélikus Kollégium, ferences templom Szent József, a görög katolikus székesegyház Keresztelő Szent János ortodox székesegyház a Szent Prince Alexander Neveského és még sok más.

Prešov szervez a látogatók számos esemény. Figyelemre méltó az a látogatás események Akadémiai Prešov, diák művészeti fesztivál, fesztivál alternatív zenei Turbanfest, komolyzenei koncertek Prešovská jar, bortúra Muvina vagy több.

Prešov, csak a program kínál magánszállások villában a vendégházban vagy szállodában, hogy ízletes ételeket és kényelmes szállást. A látogatás a regionális központ lesz kielégíteni minden vendég adna neki csodálatos emlékek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt