13 szállás

Szallas Prešov

Villa Bella - ubytovanie v súkromí

Villa Bella - ubytovanie v súkromí

Ár tól

12€

VILLA BELLA található a korábbi metropole, egy csendes területen, mintegy 3 km-re központjától, a város PrešovUbytovanie a Villa alkalmas gyermekes családok, házaspárok, valamint üzleti utazók számára, akik kedvelik a nyugodt és pihentető környezetben. Kezd...

Hozzászólások(0) Látogatottság (40421x) Több...

Turistická Szalláshélyek LABAK s dobrou polohou - smer Košice

Turistická ubytovňa LABAK s dobrou polohou - smer Košice

Ár tól

8.5€

Hostel szállása a regionális város Labak Eperjes határában. Mi található a Szepesi és Šariš, Eperjes kellemes környezetében. Turisztikai szobákat kínálunk, egy szekrény, egy asztal, egy kanapé és hűtőszekrénnyel felszerelt. A vendégek a tágas, légkondici...

Hozzászólások(0) Látogatottság (67719x) Több...

Penziók Adam

Penzión TIME

Ár tól

0€

Adam Vendégház kínál szállást egy felújított részében a SZENTANDDRÁSSYHO-palota, az év prebudovaním meštiackych 1880-1886-ban három az eredeti otthon-ban keletkezett.

Hozzászólások(0) Látogatottság (5457x) Több...

Alex Penziók

Alex Penzión

Ár tól

0€

Az ALEX panzió szállást kínál Presov központjában, újonnan rekonstruált eredeti házban

Hozzászólások(0) Látogatottság (3166x) Több...

Penziók Radlinka

Penzión Radlinka

Ár tól

0€

Penzión radlinka itt található: Eperjes.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3827x) Több...

Garden Apartments

Garden Apartments

Ár tól

0€

Apartmanház "Gardenapartments" kínálja a lehetőséget, hogy élvezze a kényelmes szállást, a teljes kapacitás legfeljebb 20 fő, kiváló hozzáférést a város központjához. 

Hozzászólások(0) Látogatottság (5037x) Több...

Szállodák Lineas

Hotel Lineas

Ár tól

0€

A Hotel LINEAS∗∗∗ a történelmi városközpont közelében található, kényelmes közlekedési csatlakozási megoldással.

Hozzászólások(0) Látogatottság (39x) Több...

Villa Bella

Villa Bella

Ár tól

0€

A VILLA BELLA Saris fővárosában található, egy csendes környéken, kb. 3 km-re Presov központjától. A villa szállása gyermekes családok, házaspárok, valamint üzleti utazók számára egyaránt alkalmas, akik inkább egy nyugodtabb és pihentetőbb környezetet kedve...

Hozzászólások(0) Látogatottság (2904x) Több...

Pension Antonio

Pension Antonio

Ár tól

0€

A Penzion Antonio egykori meštianského, a ház, amelynek története több évszázadon keresztül bontakozik ki, és között a nemzeti kulturális emlékek található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4394x) Több...

Apartmany Kolegium

Apartmany Kolegium

Ár tól

0€

Apartmanok a történelmi épületek krásných ponúkajů Solari tervei rendelkezésre álló su 3 tágas, teljesen berendezett apartmanok. Mindegyik fel van szerelve fürdőszobával, konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel és TV. Az ár tartalmazza a wifi internet-hozzáférés, a...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9191x) Több...

Szállodák Carpe Diem

Hotel Carpe Diem

Ár tól

0€

Hozzászólások(0) Látogatottság (2620x) Több...

Penziók Hradby

Penzión Hradby

Ár tól

0€

Elegáns, hangulatos vendégház központjában található a város falai. Vannak 10 kényelmesen berendezett szobával és 3 apartman konyhasarokkal felszerelt. A szállás kiválóan alkalmas a hosszú távú tartózkodásra. A város központjában Eperjes (Prešov) lehetővé t...

Hozzászólások(0) Látogatottság (12054x) Több...

Penziók Tavel

Penzión Tavel

Ár tól

0€

Penzión Tavel kínál kellemes szállást 8 db kétágyas szoba szívében a város. Minden szoba kényelmesen felszerelt lehetőség pótágy, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, hajszárító, műholdas TV-vel, Wi-Fi-vel, kávé szolgáltatás, mini hűtőszekrény. Recepció, Lobby bár,...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4112x) Több...


Szallas Eperjes

Szallas Eperjes

Eperjes Saris a metropolisz és a megyeszékhely Eperjesi található Szlovákia keleti részén. A városban található a Kassai-medence hegyekkel Slánske a keleti és a nyugati Sáros Highlands.

Eperjes Érdekes, hogy a látogatók mind nyáron és télen, mint a történelem szerelmeseinek, és a szerelmesek a turizmus és a rekreáció. Kultúra kifejlesztett egy magas szintű. Vannak Alexandra Színház Duchnoviča, • Klub és még sok más. Interesantní is látogasson el a Regionális Múzeum, vagy a Múzeum borok. A film szerelmeseinek találtak itt, vagy Cinemax Mozi Scala.

Ha meglátogatja a város mindenképpen látogasson el a Csillagvizsgáló és Planetárium, amely biztosítani fogja a gyönyörű kilátás nyílik a hagyományostól eltérő helyet. Pihenjen, amikor meglátogatja Presov biztosítják ül Prešovská szökőkutak és szökőkút.

Eperjes város gazdag történelmi emlékekben, hogy látható séta a város körül. Van egy gyönyörű épület Bosákova ház, amely ma már a bank Caraffova egykori börtön, ami több modern galéria vagy Park Kulturális és Szabadidő. Figyelemre méltó különösen templomok és katedrálisok, amelyek közé tartozik például, Cathedral of St. Nicholas, Evangélikus Kollégium, ferences templom Szent József, a görög katolikus székesegyház Keresztelő Szent János ortodox székesegyház a Szent Prince Alexander Neveského és még sok más.

Prešov szervez a látogatók számos esemény. Figyelemre méltó az a látogatás események Akadémiai Prešov, diák művészeti fesztivál, fesztivál alternatív zenei Turbanfest, komolyzenei koncertek Prešovská jar, bortúra Muvina vagy több.

Prešov, csak a program kínál magánszállások villában a vendégházban vagy szállodában, hogy ízletes ételeket és kényelmes szállást. A látogatás a regionális központ lesz kielégíteni minden vendég adna neki csodálatos emlékek.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt