2 szállás

Szallas Žilina


Chalupa Monika

Chalupa Monika

Ár tól

10€

Ház várja vendégeit kényelmes családi Mónika. Található a falu Terchová, a Nemzeti Park Mala-Fátra. Ez a falu körül a gyönyörű természet, azzal a lehetőséggel, túrázás, kerékpározás, síelés és egyéb sportok. Azt is kínál a pihenni – információs központ – Te...

Hozzászólások(0) Látogatottság (34462x) Több...

Dom techniky

Dom techniky

Ár tól

8€

Hostel

Hozzászólások(0) Látogatottság (26204x) Több...


Szállás Zilina

Szállás Zilina

Zilina (Zsolna) regionális és járási székhely a zsolnai régióban. A város fekszik a az ország északi részén a torkolatánál a Vág Rajčianka és Kysucou. Zilina csatlakozik a felső és a negyedik legnagyobb városa. Város vonzza a látogatókat számos történelmi emlékek és a környező falvakra.

A történelmi városközpont egy természetvédelmi terület, és az egyik a kapucinus kolostor származik a 18. századi templom a Szent Pál megtérése apostol kéttornyú barokk stílusban épült, és a régi városháza, a jelenlegi formájában ből 1890 szemet gyönyörködtető szakrális műemlékek A város az egyház a Szentháromság, épült 1400 helyén a vár a 13. században. A templom mellett áll a Burián-torony, az egyik legrégebbi reneszánsz harangláb Szlovákiában. A legrégibb egyházi műemléke a templom Szent István a király, amely ből a 13. században. Az északi részén a Zsolna, hogy van egy csodálatos kilátás nyílik a kastélyban, amely azonban ma már nyilvános, de a rendelkezésre bocsátott kiállítóterem az udvaron.

A túrázók közül választhat környező vidék város Zilina, amely felajánlotta bővelkedik a természeti látnivalókban. A látogatók a város jöhet úszni a medence közelében Žilina ami egy sportkomplexum önkormányzati fedett uszoda.

A rajongók a síelés látogasson sípálya Straník található, a város Žilina, három kilométerre a várostól. Érdekes még a látogatás Rancho Zsolna melletti, amely szintén megvan a saját tóval.

Ha ellátogat a megye és a város, akkor marad a különböző szálláslehetőségek kínál a vendégek a legjobb szolgáltatást. A városban vannak olyan luxus szállodák, kényelmes vendégházak, hotelek, panziók, kempingek, tanyákon.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt