10 szállás

Szallas Žilina

Dom techniky

Dom techniky

Ár tól

8€

Hostel

Hozzászólások(0) Látogatottság (38181x) Több...

Szállodák Slovan

Hotel Slovan

Ár tól

34€

Zsolnai, valamint a vonat- és autóbusz-állomás közelében található szálloda egy- és kétágyas szobák, vagy egy Vízágyas lakosztály. A szálloda teljes kapacitása 46 ágy (46 ágy pótágy). A szállod a kategória *** és minden szobában külön vizesblokk, zuhanyzóva...

Hozzászólások(0) Látogatottság (17195x) Több...

Chalupa Monika

Chalupa Monika

Ár tól

10€

Ház várja vendégeit kényelmes családi Mónika. Található a falu Terchová, a Nemzeti Park Mala-Fátra. Ez a falu körül a gyönyörű természet, azzal a lehetőséggel, túrázás, kerékpározás, síelés és egyéb sportok. Azt is kínál a pihenni – információs központ – Te...

Hozzászólások(0) Látogatottság (41623x) Több...

Apartmánok v zrube so Soľnou jaskyňou

Apartmán v zrube so Soľnou jaskyňou

Ár tól

40€

A sor, amelyet Drevodom Rajec 2005 májusában és júniusában valósított meg, a Sóbarlangon kívül egyéb szolgáltatásokat is nyújt.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4000x) Több...

Ubytovanie Aclub

Ubytovanie Aclub

Ár tól

24€

Az A - Club ** szállás kényelmes szállást kínál Žilina regionális város szélén, nem messze Žilina gátjától.

Hozzászólások(0) Látogatottság (6375x) Több...

Szállodák Dubná Skala

Boutique Hotel Dubná Skala

Ár tól

100€

Hotel Dubná Skala *** boutique Zsolna városának történelmi központjában található. A szálloda 37 exkluzív szobája ízlésesen berendezett, tekintettel az egyszeri és megismételhetetlen élmény. A szálloda étterme középpontjában a kaland, és a változatos gasztr...

Hozzászólások(0) Látogatottság (9867x) Több...

Penziók PARS

Penzión PARS

Ár tól

30€

A PARS * Panzió a Hviezdoslavova utcában található, a busz és vasútállomás közelében, a Železničiarska kolónie (Penzión v žiline) történelmi épületében.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4316x) Több...

Penziók Central Park

Penzión Central Park

Ár tól

65€

A 3 csillagos vendégház Central Park ügyfelei számára szállást 17 31 állandó ágyas szobákban. A nyilvánvaló része a fürdőszoba, WC és zuhanyzó szoba. A szobák mindegyike légkondicionált. Családok kiskorú gyermekekkel áll rendelkezésre a bérleti díj, valamin...

Hozzászólások(0) Látogatottság (14994x) Több...

Penziók a Szalláshélyek Tavros

Penzión a ubytovňa Tavros

Ár tól

12€

A TAVROS turisztikai szálláshely Észak-Szlovákia metropoliszában, Žilinában található. A hely nagyon jó helyen fekszik, mivel Žilina szállítási, vasúti és útkereszteződés.

Hozzászólások(0) Látogatottság (5563x) Több...

Szállodák Grand

Hotel Grand

Ár tól

0€

A GRAND hotel egy csendes részén a történelmi központjában, a város Zsolna, a sétáló övezetben található. A szálloda rendelkezik egy kellemes wellness központ, étterem, kávézó, nyári terasz, és ostobaság.

Hozzászólások(0) Látogatottság (13341x) Több...


Szállás Zilina

Szállás Zilina

Zilina (Zsolna) regionális és járási székhely a zsolnai régióban. A város fekszik a az ország északi részén a torkolatánál a Vág Rajčianka és Kysucou. Zilina csatlakozik a felső és a negyedik legnagyobb városa. Város vonzza a látogatókat számos történelmi emlékek és a környező falvakra.

A történelmi városközpont egy természetvédelmi terület, és az egyik a kapucinus kolostor származik a 18. századi templom a Szent Pál megtérése apostol kéttornyú barokk stílusban épült, és a régi városháza, a jelenlegi formájában ből 1890 szemet gyönyörködtető szakrális műemlékek A város az egyház a Szentháromság, épült 1400 helyén a vár a 13. században. A templom mellett áll a Burián-torony, az egyik legrégebbi reneszánsz harangláb Szlovákiában. A legrégibb egyházi műemléke a templom Szent István a király, amely ből a 13. században. Az északi részén a Zsolna, hogy van egy csodálatos kilátás nyílik a kastélyban, amely azonban ma már nyilvános, de a rendelkezésre bocsátott kiállítóterem az udvaron.

A túrázók közül választhat környező vidék város Zilina, amely felajánlotta bővelkedik a természeti látnivalókban. A látogatók a város jöhet úszni a medence közelében Žilina ami egy sportkomplexum önkormányzati fedett uszoda.

A rajongók a síelés látogasson sípálya Straník található, a város Žilina, három kilométerre a várostól. Érdekes még a látogatás Rancho Zsolna melletti, amely szintén megvan a saját tóval.

Ha ellátogat a megye és a város, akkor marad a különböző szálláslehetőségek kínál a vendégek a legjobb szolgáltatást. A városban vannak olyan luxus szállodák, kényelmes vendégházak, hotelek, panziók, kempingek, tanyákon.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt