0 szállás

Szallas Horný ZemplínSzallas Horny Zemplin

Szallas Horny Zemplin

Horny Zemplin egy festői térség kiterjesztése az észak-keleti részén a Szlovák Köztársaság. Északról a régió határos Lengyelország és Ukrajna keleti, ezért a régió ma is egy sor érdekes kultúra.

Ez az egész régió vonzza a turistákat, hogy a gyönyörű környezetben, történelmi emlékek és gazdag hagyományokkal rendelkezik. A terület Felső Zemplína terjed Bukovské dombok Laborecká felvidék és a déli része a terület kiemelkedik Vihorlatské hegyek, hogy tele vannak túraútvonalak. Érdekes terület elsősorban hegy timsó, trojhraničný domb található Bieszczady-hegység tartozó Poloniny Nemzeti Parkot, mert a területükön érdekes fenyő-bükk és bükkösök. Az UNESCO világörökség építik is az erdők és az erdészeti Stužica, Havešová és Rožok.

A vidék érdekes a népi építészet és a hagyományok. Hagyományos népi építészetét, a látogatók megtekinthetik a falu új Sedlica és kiállítás népi lakás is Humennom. Egy érdekes tulajdonsága a régió is fatemplomok, amelyek magas művészi értéket. Ezek az egyházak, például a falvak Hrabova megoldások Břežany, orosz Potok vagy Uličské görbe.

történelem rajongók örömére egy látogatás a kastély Humennom, ahol van is Vihorlatské Múzeum. Modern művészet, a turisták megfigyelni Medzilaborce a Museum of Modern Art, Andy Warhol.

A forró napokon, a turisták jönnek hideg Domas a víztartály, amely számos látogatót vonz minden évben, és ezért ezen a területen, és kifejlesztett szolgáltatások magas szinten.

örömét a látogatókat a régió minőségi szolgáltatásokat és kényelmes szállást szállodák, panziók és szállók és érdekes városokban vagy kis falvakban érdekes népi építészet.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt