3 szállás

Szallas Oščadnica

Windstille

Windstille

Ár tól

5€

Szállás Oščadnica, Szlovákia-Snow Paradise Veľká Rača, 8-10 fő részére.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8138x) Több...

Penziók Gájuz - Family***

Penzión Gájuz - Family***

Ár tól

28€

Panzió Gájuz - Családi *** kínál kényelmes szállást, minőségi étterem, konferenciaterem, játékterem, gyermekpark, welness. Panzió Gájuz - Családi *** kínál kényelmes szállást, minőségi étterem, konferenciaterem, játékterem, gyermekpark, welness. Panzió Gáju...

Hozzászólások(0) Látogatottság (1978x) Több...

Moderné apartmány v Oščadnici

Moderné apartmány v Oščadnici

Ár tól

12€

Apartmanok Oščadnica, Szlovákia szívében Oščadnica, Zsolnai régióban, a Csacai járásban. Amit kínálunk Önnek szállást három apartman lakások, amely része a Kiszucaújhelyi üdülés és a Rača Kysuce régió területén. Minden apartmanban két hálószoba, egy fürd...

Hozzászólások(0) Látogatottság (7195x) Több...


Szallas Oščadnica

Szallas Oščadnica

Oščadnica egy falu található, a kerület Trutnov közel a tetején Velka Raca északnyugati részén Szlovákia. Village vonz minden látogatót a tél, valamint a nyáron.

A téli, ez a falu vonzó sípálya sportközpont található, amely a falu közepén, és van nyitva a téli, valamint a nyári. Síközpont kínál két lift, egy a síelők kezdő és egy haladó. Az üdülőhelyek gyakran rendeznek sportversenyek és más sportesemények. A fő attrakció a terület hó cső kört hó kerék egy kijelölt motoros szán szánkó. Spa Resort az a lehetőség sánkovania- bobsledding és aránya is sétált körbe.

A nyári sípálya kínál ingyenes vidámpark áll preliezakmi, csúszdák, körhinták, hinták és kombinált szerelvény. Az idősebb gyermekek üdülőhely lehetőséget kínál arra, hogy lovagolni elektroautíčku vagy különböző állatok kerekeken. A kalandosabb gyerekek készek quadok, ahol látnivalók közé tartozik a közúti vagy hegyi robogók.

A kalandos természetű kölcsönözhetnek felfüggesztését hegyi robogók figyelembe a hegyre visz emelje, és éppen most fut le. Egy új funkció, amely egyedülálló az egész szlovákiai hitelfelvétel hegyi karbon triciklik.

Azoknak akiket vonz a történelem, a falu egy érdekes római katolikus Nagyboldogasszony-templom a Nagyboldogasszony 1804-ben vagy házba. A kastély-ből származik az viszont a 19-20 században, és a vadászati tartózkodási. A mai kastély egyik települése Kysuckej galéria. Egy érdekes tulajdonsága a falu az Lourdes barlang, amely építette a lakosság Oščadnice tiszteletére Szűz Mária 1940-ben

Oščadnica tartozik az önkormányzat, hová menjen a tél, valamint a nyáron. A falu számtalan látnivalót kínál a gyerekeknek és a felnőtteknek, akik itt szórakozni, köszönhetően a sok látnivaló, hogy Oščadnica kínál. Szállás a faluban is magas. Látogatók maradhat az egyik panziók, szállodák vagy apartmanok, amelyek célja, hogy megfelelnek minden látogatót.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt