4 szállás

Szallas Košický región

UBYTOVŇA CITY

UBYTOVŇA CITY

Ár tól

10€

A felújított Hostel városban található, mindössze 12 km-re Kassa város része. Megtalálja azt a törekvést, hogy a nemzetközi utak E571. A hostel elhelyezkedése ideális üzleti utazók, turisták és diákok a középiskolákban. Van egy teljes kényelem, (az összes, ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (30346x) Több...

Apartmany Kukučín

Apartmany Kukučín

Ár tól

35€

Apartmanok és a falvak Kultúrparku, a Kukučinovej utcában, a Kassa közelében található. Közepén a város központjában, csak pár perc sétára a fő utcában, ahol a kulturális műemlékek, mint például a Szent Elizabeth házában, a művészet, a kápolna a St. Mich...

Hozzászólások(0) Látogatottság (25237x) Több...

Penzion PEJAVA

Penzion PEJAVA

Ár tól

15€

Talál minket egy csendes környéken, a városközponttól mindössze 6 km-re Kassa. km-re központjától Az AuPark bevásárlóközpont mi 5, 1 km-re. A panzióban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. A házban 12 szobával rendelkezünk, mindegyik egy külön WC-...

Hozzászólások(0) Látogatottság (41628x) Több...

Penziók Bidovce 128

Apartmánový dom Bidovce pri Košiciach

Ár tól

17€

. Minden apartman rendelkezik saját fürdőszobával és konyhával. . A vendégek fürödhetnek a tv. Az épület része a nagy fedett terasz és ülősarokkal. WiFi internet-hozzáférés áll rendelkezésre az egész szállodában. . Kreis Muldentalban. . . ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (13492x) Több...


Szallas Kassa és környéke

Szallas Kassa és környéke

Kassa és környéke, Kassa régió vagy történelmi név abov címkével csodálatos festői térség kiterjesztése a Szlovákia keleti részén. Kassai megfelel minden látogató, mert kínál számos turisztikai ritkaságok, történelmi emlékek, valamint a lehetőségek a szórakozás és a sport.

A város a Kassa várja a látogatókat ékszer építészet, gótikus épület székesegyház Szent Erzsébet, Szent Mihály kápolna, templom Szentháromság Egyetem és a Domonkos templom. Történelem lélegzik a tér, ahol az emlékmű Pestis oszlop és érdekes egy látogatás Lőcsei ház, vagy kerületi ház.

szerelmesei művészet és a kultúra határozottan elvarázsol látogasson el a East Galéria, Szlovák Műszaki Múzeum és a Kelet-szlovákiai Múzeum és kellemes, valamint ül egy parkban játszott a szökőkút. A régió is érdekes látogatást Tornát várrom, amely fölé emelkedik a harmadik nap Ochtiná.

gyerekek, amikor a régióba látogató Impress látogató kassai állatkert, ahol ők is szórakozhatnak a szánkópálya, vagy látogatás a botanikus kert. Entertainment is úszás kavicsbányákban kánai, vagy látogasson el a meleg tavasz Vyšná szem előtt tartva.

Kassai megadja a zöld utat, hogy minden sport. Nyáron akkor látogasson el a turistautak és kerékpáros. A kamat is golfozik vagy paintball zóna Alpinka. Télen lehet síelni a sípályák Kavečany vagy Ski Park Erika. Túrázók választhatnak a régió egy túra Slanské dombok, ahol meglátogathatja a tavak Izrael és Kis Izra Volovské hegyek, szakadékok Szádelői, monumentális kanyon közelében található a falu Zádiel. Fogyasztása is látogasson Herlianska gejzír.

A régió kínál minőségi szolgáltatást és kényelmes szállást panziók, hotelek, szállodák vagy panziók és közvetlenül Kassa, vagy annak közelében.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt