1 szállás

Szallas Spiš

Szállodák Metropol

Metropol Invest a.s.

Ár tól

99€

A Hotel Metropol a legjobb szolgáltatásokat és létesítményeket nyújtja bármilyen társadalmi, kulturális vagy vállalati eseményhez.

Hozzászólások(0) Látogatottság (4794x) Több...


Szállás Spis

Szállás Spis

Spis - gyöngyszeme a kelet

A legszebb része a Szlovákiában. Délen ez határolja egyedülálló természeti táj Szlovák Paradicsom , az északi is, hogy kapcsolja be a Magas-Tátra és Pieniny, mely a látogatók a különböző lehetőségek túrákhoz és kerékpáros . A teljes fájl gazdag kulturális és történelmi oldalak , amely megtalálható főként Levoči , Ves , < b> Spišská Stará Ves , Szepesség Podhradí , vagy talán Ľubovňa szabadtéri múzeum a vár Lublói .

Szepesi terület a folyók Hernád és Poprád , és több tucat kisebb patakok teszik ki a gyönyörű táj, a dombos táj. Lakosok is most próbálják fenntartani a kulturális hagyományok már eltűnt más területeken is. Ajánlat a látogatók a lehetőséget, hogy tanuljanak történelem és a hagyományok a régióban.

királyi város, a legnagyobb vár Közép-Európában

A domináns Szepesi a legnagyobb vár Közép-Európában, ami valószínűleg mindenki tudja, de ha még nem járt, akkor ezt a lehető leghamarabb. Szepesi vár 1993-ban Spis Podhradí és más szlovák helyen szerepel a Világörökségi Listára. A nyúlik vissza a kőkorszakba , de a nagy része megmaradt a 12-től 18 században, amikor is helyreállították, és többször javították. Mindenképpen érdemes megnézni, hogy a saját szemével.

Ha úgy dönt, hogy látogassa cipzárak, az egyik leáll, bizonyára Levo , ha királyi város Magyarország . A gazdag kulturális örökség, de a leghíresebb munkája Pál mester , főleg főoltáron Szent. Jacob , amely a legnagyobb fából készült gótikus oltára a világon.

A turisták számára is érdekes város Kežmarok és a Kežmarský lock és más községek és városok.

mindenki számára tartogat valamit

cipzár mindenki számára tartogat valamit. Mehetsz pihenni a víz, mint Ružín , vagy úgy dönt, hogy túra a Szlovák Paradicsomban vagy Pieniny. Vannak kerékpáros és sípályák , ami nem jelent problémát, hogy maradjon egész évben. Lehet választani, míg ház , faházak gyönyörű vidéken , panziók , panziók és luxus szállodák . szerint a kapacitást, hogy válasszon a drágább, de olcsó szállás .

Ön is pihenhetnek a jól ismert gyógyfürdő Vörös Kolostor , vagy maradjon a spa Felsőzúgó vagy Willow . Ez rajtad múlik, hogy milyen a pihenés szeretne. Vannak még különböző kulturális rendezvények egész évben. Azok, akik inkább több adrenalin, mivel kipróbálhatják rafting vagy rafting tutajon . Nem Vannak is több tucat más lehetőség. Ha szeretné kipróbálni őket, akkor jön cipzár .

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt