1 szállás

Hetvegi-hazak Prievidza

Chatka MAXIM

Chatka MAXIM

Ár tól

150€

. . . Háziállatot nem fogadunk. . .

Hozzászólások(0) Látogatottság (12611x) Több...


Szallas Prievidza

Szallas Prievidza

Prievidza egy kerületben található Trencséni kerület mindössze 63 km-re Trenčín. A város gazdag történelmi emlékekben, amelyek tartalmazzák az egyház a Szentháromság és a Nagyboldogasszony és a plébániatemplom Szent Bertalan apostol, aki eredetileg gótikus épület. Érdekes város egy mozdony raktárba, nagy vasútépítési dokumentum fejlesztése és a történelem szállítás vagy Hornonitrianske Bányászati Múzeum közelében található a város.

A szerelmesek a hosszú séták város kínál a hosszú sétákat a hatalmas parkerdő ami a faállomány KARASOVÁ Prielohy. Közeli Prievidze a Sebedražie egy vízi világ, a természeti szórakozási és pihenési üdülőhely, amely kínál látogatóinak pisztráng horgászat, miniatűr, éjszaka az indiai Tepee, sakkozni, vagy svédasztalos kalózhajó. A környék Prievidze különösen érdekes, hogy a környezete. A látnivalók közé tartozik egy séta a Podhradia a Cigla hol vannak a romok Grey Stone-t.

A kivételes van látogatása Bojnice kastély közelében található Prievidza. Bojnice kastély a legrégebbi és legjelentősebb műemléke található Szlovákiában és az első írásos emlékek nyúlnak vissza 1113. Egy szórakoztató látogatás egy adott nemzetközi fesztiválján kísértetek és szellemek, amelyek birtokában a vár a határon áprilisban és májusban

események olyan események, amelyekre szerveznek Prievidzi. Prievidza a látogatók Hornonitrianske szervez népzenei fesztiválok, amelyek szervezett Prievidzský park, megnyerő különösen folyosón kézműves eseményt szervezett, a Szabadság tér májusban vagy Prievidzský fair.

Ha meglátogatja ezt a gyönyörű várost, akkor marad egy szállodában, villa vagy a nyugdíj biztosítja a legnagyobb kényelmet. Látogatás a város és környéke lesz az Ön eredeti gazdagodása minden szezonban.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt