14 szállás

Panziok Slovenský raj

Privát Dušan

Privát Dušan

Ár tól

14€

Privat Gabriel kínál kellemes szállást, a Szlovák paradicsom Nemzeti Park, pontosabban a városunk, akkor csak 2 km-re Čingov, a hol a híres turisztikai útvonal vezet a Szlovák paradicsom. 

Hozzászólások(0) Látogatottság (3975x) Több...

Penzion Salamander

Penzion Salamander

Ár tól

44€

A Salamander vendégház a Szlovák Paradicsom Nemzeti Park lenyűgöző környezetében található. Mlynky faluban, a Palcmanska Masa részén, 5 perc sétára a Palcmanska Masa víztartálytól.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2966x) Több...

Penziók Bedomir

Penzión Bedomir

Ár tól

30€

PENZION BEDOMIR Novoveská Huta festői faluban található, amely a Spišská Nová Ves járás, a városközponttól 6 km-re délre található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (663x) Több...

Penziók Pod Guglom - Mlynky

Penzión Pod Guglom - Mlynky

Ár tól

34€

A tapasztalat egy családi panzió kellemes pillanat "Alatt GUGLOM", déli részén a Szlovák paradicsom, a szélén a faluban a Mlynky-részben Prostredný Hámor-(közvetlenül az erdő), 5 km-re a falu dam Palcmanská Maša gát és a falu. Lesz elszállásolva a három tár...

Hozzászólások(0) Látogatottság (8146x) Több...

Penzion Anna

Penzion Anna

Ár tól

11€

A Penzion Anna Pila festői faluban, klidném környezetben, a gyönyörű Szlovák paradicsom přírody közelében található. Akkor marad az Aquapark AquaCity Poprad Zpříjemnit relaxem ég návštěvou termálního koupaliště Ménhárd/Vrbov.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3754x) Több...

Domček Veronika

Domček Veronika

Ár tól

30€

Ház Blogok, amely található a két SPI interfész csütörtökön csodálatos přírodě národních parků-Szlovák paradicsom és a Tátrai Nemzeti park.  A Ubytování v útulně zařízeném samostatném rekreačním domku kellemes, amely přizpůsoben pro ubytování 5-7 fő, és slo...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4449x) Több...

Penziók Sypanec

Penzión Sypanec

Ár tól

20€

Hozzászólások(0) Látogatottság (4192x) Több...

Penziók Podzámok

Penzión Podzámok

Ár tól

50€

Podzámok panziónk szállás- és vendéglátó-ipari szolgáltatásokat kínál romantikus környezetben a Spis kastély alatt, turisztikai tevékenységekkel a vidéki SPIŠA széles körzetében, amely számos alternatív utazásban gazdag.

Hozzászólások(0) Látogatottság (2215x) Több...

Penzion Milka

Penzion Milka

Ár tól

18€

Szállás Guest House Milka pokojcíh, TV-vel felszerelt, és tulajdonosa koupelnou kínál. Se ve Smižanech völgyben, a Tátra közelében található. Van egy terasszal, ingyenes Wi-Fi kapcsolat, és a beállítás objektum celém nyugalmi jármű. A hátterek között (i) a ...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4002x) Több...

Penzion Gróf

Penzion Gróf

Ár tól

24€

A Spišský Hrhov településén található Penzion Gróf 2 és 3 ágyas szobákat és egy családi lakosztályt kínál. Kínálunk szállást 2 és 3 ágyas szobákban és egy családi lakosztályban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (3171x) Több...

Grillbar Penzion & Restaurant

Grillbar Penzion & Restaurant

Ár tól

55€

Guest House szállást a szívében a Grillbar Grillbar-Penzion & étterem található a történelmi központjában, a város Spišská Nová Ves.  Teljes átépítés és biztosít megfelelő szállást turisták még igényesebb ügyfelek után célja. Újonnan felújított panzió 1...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4480x) Több...

Penziók Farkys

Penzión Farkys

Ár tól

15€

Az Apartments Farkys kényelmes szállást kínál Jamnik falujában, a Kassa régióban.

Hozzászólások(0) Látogatottság (1173x) Több...

Penzion Vyšná

Penzion Vyšná

Ár tól

15€

Étterem és Panzió található központjában a hely Szepessümeg/Smižany, 2 km-re a Szlovák paradicsom Nemzeti Park, amely ismert vízesések és szorosok. Smižian, hogy a Szepesség történelmi műemlékeinek túrák lehetőség.  A téli síelés vagy túrázás hogy kihasznál...

Hozzászólások(0) Látogatottság (4064x) Több...

Holiday Resort Telgárt

Holiday Resort Telgárt

Ár tól

66€

A Holiday Resort Telgárt csendes hegyvidéki környezetben, három nemzeti park – Alacsony-Tátra, Muránská-síkság és Szlovák Paradicsom – határán található.

Hozzászólások(0) Látogatottság (257x) Több...


Szállás a Szlovák Paradicsomban

Szállás a Szlovák Paradicsomban

Ha keres üdülőparadicsom valahol külföldön, csinálsz egy nagy hiba. Önnek ez jobb itthon Szlovákiában. Szlovák Paradicsom Lásd északi részén a Szlovák Érchegység , azaz a falvak Dobsina , Hranovnica és városi Ves . Ez alapján a legszebb mészkő hegyek , ami itt egy páratlan szakadékok, meredek sziklák, vízesések, patakok és a világon egyedülálló táj, hogy magával ragadja minden látogatót. Minden kurzus lesz megtalálni a megfelelő nyugdíj , hotel , szállás és egyéb , amely beleolvad a környező vidékre. zord szépsége, csendes, érintetlen természet e karsztos terület is védi Szlovák Paradicsom Nemzeti Park .

gyalogosok paradicsoma, nyáron és télen

Nádherný érintetlen természet szó szerint élni a saját, ha átmegy különböző láncok, létrák, létrafokok, és padok , amely cikáznak között fehéres sziklák és szakadékok és újra < b> friss patakok és vízesések . A választás még nem 300 km túraútvonal a különböző intenzitású és 5 közülük oktatási.

Ha úgy gondolod, hogy vonzza kerékpár , van sűrű és aszfalt utak és erdei ösvények , hogy igényeiket kielégíteni minden turista.

Ez viszonylag kis karsztos terület a kivételes, és úgy tűnt, hogy 350 barlang , de elérhetővé kell tenni a nyilvánosság csak egy, de legszebb , jégbarlang . Egyedülálló jég dekoráció meghódította millió látogató és is szerepel a világörökség. A mintegy 40 perces show, ez a közel 1500 m hosszú, természetes ékszer Szlovákia kapsz hogy a mélysége 70 m-rel a felszín .

Még télen nincs unalmas. Ski Mlynky , amely a következő három síközpontok , Gugeľ , Dedinky és White Water , várja a látogatókat 9 sípálya, 7 felvonó, 1 felvonó és 35 km sífutópálya. Szállás, étkezés, valamint a bérleti berendezések vagy szolgáltatások mindennaposak itt, valamint más, jól ismert turisztikai központok, Vernar , ingov , Kláštorisko , Dedinky vagy Dobsina .

Akár akarod hagyni , burjánzik festői természet séták Szlovák Paradicsom , vagy keresés található < b> Cave , :-) ez "igazi anya" az Ön számára. Ne várjon, és találja szállás a Szlovák Paradicsomban .

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt