1 szállás

Szallas Rožňava

Szállodák Čierny Orol

Hotel Čierny Orol

Ár tól

80€

Hotel fekete sas található a központ Rozsnyó (Rožňava), a téren, és megállapítást nyer egy történelmi épületben, a 15. a század. Internet-kapcsolattal és mozgássérültek standard és fényűzően berendezett szobákat kínál. A szállodában egy étterem, egy kőből k...

Hozzászólások(0) Látogatottság (7046x) Több...


Szállás Roznava

Szállás Roznava

Roznava (Rozsnyó) kerületi ível a kassai régióban. A városban található a központi része a Rozsnyói-medencében, amely határos a déli a Szlovák-karszt és északi lábánál, a dombok Volovské. Annak ellenére, hogy a nagyobb folyók átfolyik a város Só és Rožňavský patak. Város közé tartozik a régióban Gemera, és a látogatók is kínál számos látnivalót a történelemből, hogy a természeti látnivalók.

A eredendően történelmi látnivalók közé tartozik a történelmi városmag, amelynek érdekes négyzet alapú. A tér körül szemet gyönyörködtető polgári házak és gazdag hálózata utcákon. Hogy attrakciója a város közé tartozik a városháza, a reneszánsz őrtorony, kolostor vincentic, evangélikus templom épülete az egykori bányászat kamarák, valamint a Püspöki Palota. A legfontosabb műemlékek közé tartozik templom Nagyboldogasszony, épült gótikus stílusban a 14. században. A történelem kedvelői ellátogathatnak a Bányászati ​​Múzeum, amely várja a látogatókat számos érdekes művelői, amely magában foglalja az expozíció leírására a csodálatos szépség, a Szlovák-karszt.

A túrázók látogasson el a város körül, és fedezze fel a számos túraútvonal, hogy azok átadása csodálatos természet Rozsnyói-medencében. Közel a város a szilícium-fennsík húzódik Szilicei Ice, ami 110 méter mély és hosszú és 1100 méter. Úszók látogassa meg a városi uszodában, ahol meg lehet úszni a teljes.

Vigye a látogató évente vonz a sok esemény, mint a Days of Rozsnyó, amit egy gazdag kulturális program, Ország rettegett Rozsnyói Zenei Tavasz és karácsonyi vásár.

Ha meglátogatja ezt a varázslatos város, akkor marad a luxus szállodák, panziók vagy apartmanok, amely biztosítja a legmagasabb minőséget és a legjobb szolgáltatást.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt