1 szállás

Szallas Nové Zámky

Szállodák Hubert

Hotel Hubert

Ár tól

0€

Hotel és étterem kínál minőségi szolgáltatást, barátságos és segítőkész személyzet, Hubert, vľúdnu és hangulatos légkörét saját Hotel.

Hozzászólások(0) Látogatottság (8528x) Több...


Szállás Nové Zámky

Szállás Nové Zámky

Az Nové Zámky (Érsekújvár) járási székhely található a nyitrai régióban. A város déli részein Szlovákiában található és a bankok a Nyitra folyó alföldi. Város ideérkező vendégeit, gyönyörű táj, számos műemlék, valamint a lehetőségek a sport és a szórakozás.

A legszebb látnivalóit elválaszthatatlan a Kálvária-ből származó 1779-ben a fő jellegzetessége a tér a templom a Szent Kereszt, ami között épült 1584 és 1885 a késő gótikus stílusban. A szakrális műemlékek közé tartozik a ferences kolostor és templom, mely ben szentelték Pázmány Péter evangélikus templom, református egyház és a zsidó zsinagóga. Amikor meglátogatja a város láthatjuk számos érdekes kápolnák, mint a kápolna, a Szent Antal-kápolna és a Szűzanya. Lebilincselő műemlékek közé tartozik a szobor a Szentháromság, ami egy emlékmű, hogy a pestisjárvány.

A rajongók hosszú sétákat amikor meglátogatja a város úgy dönt, hogy a gyönyörű park Berek, ahol megcsodálhatjuk több mint 200 éves tölgyfák. New Castle is kínálnak lehetőséget biztosítanak a fürdőzésre és pihenésre a termikus Emil Tatárik. Termálvíz várja a látogatókat a 8 medence, a víz hőmérséklete között 28 és 35 ° C Medencék az uszodában eltérő természetűek itt található medencéket úszók és uszoda pihenni. Öntözés a látogatók széles körét nyújtja, sporttevékenységek és az uszoda közelében nagyon jól kidolgozott és egyéb szolgáltatások. A közelben található a város és a Pool Relax Resort, amely kínál látogatóinak egy medence, gyermekmedence, szépség és fodrász szolgáltatás és áll rendelkezésre. A látogatók a város vonzza számos esemény kerül megrendezésre minden évben itt, a szervezett számos koncert a tél és a karácsonyi vásárok.

Ha ellátogat érdekes város, akkor marad a kényelmes szálloda a városban vagy a közeli szállodák és panziók.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt