1 szállás

Szallas Nové Zámky

Szalláshélyek PANONIA

Ubytovňa PANONIA

Ár tól

9€

PANONIA Komáromi úton Panzió található, 150 ágy teljes kapacitása, figyelembe véve a teljes kapacitás áll 126 ágy található a sejtek (2 x, előszoba és egészségügyi szoba. létesítmények a cellán belül), a fennmaradó 24 ágy 2 ágyas szobákban saját egészségügy...

Hozzászólások(0) Látogatottság (10545x) Több...


Szállás Nové Zámky

Szállás Nové Zámky

Az Nové Zámky (Érsekújvár) járási székhely található a nyitrai régióban. A város déli részein Szlovákiában található és a bankok a Nyitra folyó alföldi. Város ideérkező vendégeit, gyönyörű táj, számos műemlék, valamint a lehetőségek a sport és a szórakozás.

A legszebb látnivalóit elválaszthatatlan a Kálvária-ből származó 1779-ben a fő jellegzetessége a tér a templom a Szent Kereszt, ami között épült 1584 és 1885 a késő gótikus stílusban. A szakrális műemlékek közé tartozik a ferences kolostor és templom, mely ben szentelték Pázmány Péter evangélikus templom, református egyház és a zsidó zsinagóga. Amikor meglátogatja a város láthatjuk számos érdekes kápolnák, mint a kápolna, a Szent Antal-kápolna és a Szűzanya. Lebilincselő műemlékek közé tartozik a szobor a Szentháromság, ami egy emlékmű, hogy a pestisjárvány.

A rajongók hosszú sétákat amikor meglátogatja a város úgy dönt, hogy a gyönyörű park Berek, ahol megcsodálhatjuk több mint 200 éves tölgyfák. New Castle is kínálnak lehetőséget biztosítanak a fürdőzésre és pihenésre a termikus Emil Tatárik. Termálvíz várja a látogatókat a 8 medence, a víz hőmérséklete között 28 és 35 ° C Medencék az uszodában eltérő természetűek itt található medencéket úszók és uszoda pihenni. Öntözés a látogatók széles körét nyújtja, sporttevékenységek és az uszoda közelében nagyon jól kidolgozott és egyéb szolgáltatások. A közelben található a város és a Pool Relax Resort, amely kínál látogatóinak egy medence, gyermekmedence, szépség és fodrász szolgáltatás és áll rendelkezésre. A látogatók a város vonzza számos esemény kerül megrendezésre minden évben itt, a szervezett számos koncert a tél és a karácsonyi vásárok.

Ha ellátogat érdekes város, akkor marad a kényelmes szálloda a városban vagy a közeli szállodák és panziók.

Slovenský katalóg ::  VirtualTravel.sk ::  Spolubyvajuci.sk ::  Chaty na Slovensku
Ubytovanie Dudince  ::  Ubytovanie v Holíči
Fotovýlet(y) po Slovensku :: Ubytovanie Kováčová
Dovolenka a ubytovanie Štúrovo  ::  Dovolenka a ubytovanie v Bojniciach
Ubytovanie Telgárt
Ubytovanie s wellness Telgárt